22.3 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDetalii NECUNOSCUTE referitor la tâlhăria petrecută la Câmpia Turzii

Detalii NECUNOSCUTE referitor la tâlhăria petrecută la Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia a solicitat opinia oficială a IPJ Cluj în ceea ce privește pățania prin care a trecut Mariana Câmpean, consilier local PPU-SL și un iubit cadru didactic retras.

„In prezent, la sediul unității de poliție se află o femeie care ar fi fost  victima unei înșelăciuni.  Conform primelor verificari, persoana vatamata in varsta de 70 de ani, în timp ce se afla pe Strada Laminoriștilor, din Câmpia Turzii, ar fi fost abordată de o femeie necunoscută, iar în împrejurări neclare i -ar fi fost înlocuite bijuteriile pe care le purta cu unele fārā valoare.  In prezent se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care s-a produs acest incident, precum si pentru identificarea persoanei respective.”, au precizat reprezentanții IPJ.

Totuși, din informațiile pe care le-am primit de la sursele noastre, se pare că același mod de operare a fost aplicat de către „persoane necunoscute” în alte două cazuri, petrecute pe durata a 3 săptămâni.

Victimele respectivilor au fost persoane în vârstă, care au fost deposedate de bijuterii și bani, ziua în amiaza mare.

Fie că e vorba de tâlhării, fie că e vorba despre înșelăciuni, e clar că avem de-a face cu o bandă organizată, care acționează în serie.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: