spot_img
spot_img

Detalii incendiare despre cartelul Zombie de la Câmpia Turzii

spot_img

Au început să iasă la suprafață detalii absolut halucinante despre modul în care DIICOT Cluj a investigat de acum celebrul cartel al drogului Zombie de la Câmpia Turzii și Cluj Napoca.

Ziardecluj.ro, probabil cel mai înfipt site de știri din județul Cluj, în materie de cercetări penale desfășurate de instituțiile speciale, a prezentat mai multe detalii incredibile despre modul de operare al rețelei de traficanți, dar și despre felul în care DIICOT Cluj a pus la cale una dintre cele mai spectaculoase și eficiente operațiuni de anihilare a unei grupări organizate din ultimii ani.

„La data de 23.11.2017 agenții de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția mun. Câmpia Turzii au fost solicitați să se deplaseze pe o strada din Câmpia Turzii întrucât un minor în vârstă de 17 ani are vărsături și acuză dureri abdominale.. La fața locului agenții de poliție l-au identificat pe minorul L. S. M., în timp ce era căzut lângă un geam din interiorul apartamentului cu nr. 31, în stare de incoștiență, diagnosticat cu “supradozăde substanțe halucinogene”. La fațalocului se mai afla bunica minorului care a precizat agenților de poliție că minorul L. S. M.,anterior căderii în inconștiență a fumat dintr-o țigară ce conține o substanță vegetală de origine suspectă. In urma audierii din 15.01.2018, suspectul minor a arătat că la data de 23.11.2017, în jurul orei 18.00 a ieșit de la locuința sa situată în Câmpia Turzii și s-a deplasat într-un parc amenajat în apropierea blocurilor din cartierul denumit “ Blocuri ”. În această locație s-a întâlnit cu un amic de-al său pe nume C.C, cei doi fiind și colegi de liceu în cadrul Liceului Victor Ungureanu din mun. Câmpia Turzii.

Cu această ocazie numitul L. S. M., a constatat că amicul său C. C. era “ fumat ”, respectiv se afla sub influența consumului substanțelor psihoactive. În esență numitul C. C. vorbea incoerent, avea ochii roșii, avea o stare de amorțeală și era poziționat pe o bancă din parc. Cu ocazia întâlnirii dintre cei doi numitul L. S. M a constatat că numitul C. C. avea asupra sa un plic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde. Întrebat fiind cu privire la proveniența plicului, numitul C. C.a arătat că are respectivul plic de la numitul “ CIOBANU”, o alta porecla de-a lui Baghera. Curios, i-a solicitat colegului de liceu C. C. să îi remită o parte din conținutul plicului cu substanță psihoactivă. Ajuns la domiciliul său, în camera sa, L. S. M a pus o parte din drogul Zombie pe vârful unei țigări, a aprins țigara, a tras un prim fum, a simțit furnicături la nivelul ochilor și a căzut inconștient.”, arată Ziar de Cluj, citând informații din dosarul instrumentat de DIICOT Cluj.

Tot din cele prezentate de colegii de la Cluj se arată faptul că Baghera a fost atât de inconștient, încât a VÂNDUT DROGURI unor agenți DIICOT sub acoperire.

„Capacul pe destinul de traficant al lui Baghera a fost pus in 19 iunie 2018 cand un investigator sub acoperire și colaboratorul său au reușit să cumpere, contra sumei de 50 de lei, de la Baghera o foiță de staniol, de culoare argintie, în care se afla Zombie.”, scrie Ziardecluj.ro.

Întregul articol al colegilor clujeni poate fi citit mai jos:

https://www.ziardecluj.ro/cum-i-impachetat-seful-diicot-cluj-florin-mornaila-pe-baghera-si-uscatu-cei-care-au-umplut-clujul-de-drogul-zombie-care-distrus-sute-de-adolescenti-clujeni

Ceea ce este interesant este faptul că deși toate probele sunt împotriva lui, Sorin Scrob, zis Baghera, a negat cu vehemență acuzațiile, refuzând o înțelegere cu procurorii, care i-ar fi adus o pedeapsă mai mică.

Având în vedere toate detaliile absolut bulversante prezentate de Ziar de Cluj, extrase din dosarele instrumentate de polițiști și procurorii DIICOT, este greu de crezut că rețeaua de traficanți de droguri Zombie va avea vreo șansă la o pedeapsă mică.

Lăudabilă este atât atitudinea Poliției Municipiului Câmpia Turzii, care vreme de 9 luni au furnizat informații către BCCO și DIICOT, cât și cea a procurorilor Anti-Drog care au acționat ca la carte, astfel încât rețeaua de traficanți ai drogului Zombie să fie destructurată.

De acum, totul zace în mâinile judecătorilor care, dacă au copii, vor face de-așa manieră încât inculpații să mai vândă droguri doar în camerele penitenciarelor.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

TOP 10 motive pentru care Facebook-ul NU a murit și probabil că nu va muri:

1. 91% dintre utilizatorii de internet din România intră...

Video! Accident la Materna! Intervine SMURD și ISU

O autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD...

Spitalele clujene pot lua lecții! Iată ce se servește la Spitalul Municipal Sighișoara

În timp ce la Cluj oamenii sunt „hrăniți” într-un...

Încă un nenorocit – a drogat și a violat o fată de 16 ani, apoi a filmat-o!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Tragedie la Razboieni – a murit inecat in Mures

Un barbat in varsta de 37 de ani a...

Asfaltare pe drumul județean 161B Turda – Ploscoş

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic...

Dedesupturile CRIMEI SOCANTE care a tulburat CAMPIA TURZII

Desi pare o comunitate sigura, in care crimele si...

Dansatorii turdeni, prezenți la Cupa 10 Dansuri

  Campionatul National de 10 Dansuri si U21...
spot_img
spot_imgspot_img

Razie soldata cu arestari la Aiud

Poliţia Municipiului Aiud a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud....

Pericolul “coronavirus” implica masuri speciale la Cluj

Comunicat de presă Instituția Prefectului - JUDEȚUL CLUJ, alături de Serviciile Publice Deconcentrate cu atribuții în vederea menținerii sănătății publice sunt pregătite pentru intervenție la...

Bomba sfârșitului de an – primarul de la Chețani ezită să mai candideze pentru un mandat

După cel mai prodigios mandat de primar, din epoca post-revoluționară a comunei, în care s-au atras fonduri guvernamentale și județene în valoare de 18...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: