fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDespre pasiunea pentru muzică și vise împlinite
spot_img
spot_img

Despre pasiunea pentru muzică și vise împlinite

- Publicitate -
spot_img

Deși a venit vacanța, pentru Daciana Constanțea înseamnă în primul rând mai mult timp pentru muzică. Vara aceasta este plină de evenimente și tânăra artistă se pregătește constant pentru fiecare întâlnire cu publicul. Astăzi, 20 iunie, iubitorii de muzică o pot asculta pe Daciana în cadrul evenimentului “Seri de suflet”, al cărui amfitrion este poeta Lili Oniș, începând cu ora 19 la Andy’s Cafe din Turda. Daciana nu este la prima apariție pe scena “Seri de suflet”, ea fiind invitată constant să sustină câte un recital aici de către doamna Oniș.

De altfel, datorită acestor oameni generoși care o susțin moral și o apreciază, Daciana își găsește forța de a lupta mai departe pentru visul ei, acela de a deveni o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Drumul nu este ușor și piedici apar la fiecare pas, dar dragostea pentru muzică a fost de fiecare dată mai puternică.

Un alt eveniment important din activitatea Dacianei Constanțea este prilejuit de manifestările dedicate Zilelor Orașului Câmpia Turzii. Cu această ocazie Daciana va susține un recital în 16 august, în cadrul căruia va interpreta câteva piese dragi sufletului ei, printre care și primul său single în primă audiție.

Urmează iar o perioadă de pregătire intensă, multe planuri, multe vise pe care Daciana speră să le realizeze: spectacole și concursuri care să adauge noi premii și trofee în palmaresul său, deja foarte bogat, pentru care sunt necesare multe ore de studiu, atât individual cât și împreună cu soprana Anca Pârlog, care îi este mentor de 3 ani, de când Daciana a ales să urmeze cursurile Școlii de muzică NEXT STAR STUDIO din București.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: