fbpx
spot_img
spot_img

Despre cum NU ȘTIE Ioan Balea care-i sunt atribuțiile

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Consilierul local din Mihai Viteazu, Ioan Balea, a intrat într-o adevărată încurcătură, după ce le-ar fi promis cetățenilor că… va verifica activitatea economică a unor societăți comerciale.

- Advertisement -
- Advertisement -

În cursul serii de ieri, un cetățean al comunei Mihai Viteazu, Cristian Ciberdea, a postat pe rețelele de socializare următoarea „sesizare”: „Este in Mihai Viteazu un ” corp de control” al primăriei, care să poată controla si verifica activitatea unor firme care își desfășoară activitatea pe raza comunei?Întreb ca să am cui mă adresa…”

În momentul în care a văzut că nu i se răspunde, a continuat cu următorul comentariu: „D’ nu Balea, nu te simți? Ai promis”

Imediat, USRPLUS-istul, Ioan Balea, a venit cu un reply: „Domnul Cristian Cirebea primăria Mihai Viteazul nu are un corp special care să se ocupă pentru verificarea firmelor. Dacă aveți ceva de reclamat o puteți face pe saitul primăriei. Răspunsul îl veți primi de la persoanele abilitate în funcție de reclamația dumneavoastră.”

Din răspunsul consilierului local deducem faptul că acesta nu își cunoaște atribuțiile, tot așa cum nu le cunoaște nici pe cele ale Primăriei.

În materie de controale pe tematică financiar-fiscală, singurul lucru pe care-l poate verifica Primăria este dacă o societate comercială și-a plătit impozitul pe clădire/teren/auto.

Primăria nu poate face verificare în ceea ce privește activitatea care ține de ANAF, de exemplu, așa cum se pare că Balea le-ar fi sugerat consătenilor săi.

Ba mai mult, Ciberdea îl acuză pe Balea că acesta din urmă ar fi promis că „verifică el” ceva 🙂 

Ioan Balea ai promis că o să verifici!!!!Mai știi , sau ai uitat?”

În egală măsură, consilierii locali NU AU NICI O ATRIBUȚIE DE CONTROL, chiar dacă – din spusele cetățenilor de la Mihai Viteazu – Balea s-ar fi lăudat că „va verifica el” societatea X sau Y 🙂 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: