13.6 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăDeși militează pentru primenirea clasei politice, președintele PSD Cluj se pozează cu...

Deși militează pentru primenirea clasei politice, președintele PSD Cluj se pozează cu primari judecați în cazuri penale

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Gabriel Horia Nasra, președintele PSD Cluj, a spus de mai multe ori că vrea să scoată în evidență noua față a PSD-ului, cu oameni tineri, fără trecuturi cețoase.

Ei bine, se pare că toate aceste vorbe ale sale nu au fost decât o perdea de fum, în condițiile în care în urmă cu două zile acesta s-a deplasat la Tritenii de Jos, unde a purtat discuții „de lucru” cu primarul comunei, Valer Sașa.

„Problemele de natură penale ale domnului primar sunt chestiuni pentru care, dacă va fi găsit vinovat, va răspunde. Eu îl susțin din punct de vedere politic, pentru că este colegul meu. Acum, că tot veni vorba despre abuzul în serviciu – ați văzut cât de tergiversată este această chestiune. Nici nu mai știi ce să crezi”, a spus Nasra în exclusivitate pentru RefleqtMedia.ro

La aceeași întâlnire a participat și prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș, astfel că nu putem decât să ne întrebăm dacă prefectul l-a chestionat pe primar cu privire la modul ilegal în care face convocările pentru ședințele de consiliu local.

Vă reamintim că primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, este judecat într-o cauză penală în care i se impută 11 fapte de abuz în serviciu.

O soluție pentru primenirea PSD-ului, la Tritenii de Jos, ar fi promovarea tânărului viceprimar, Raul Rafai, pentru o viitoare candidatură la funcția de primar. Rafai face parte din noua generație de social-democrați, are studii universitare în drept și este dornic să facă treabă. Dați-i o șansă, domnule Nasra!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: