spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Deși e „regele neîncoronat” al promisiunilor neonorate, Alin Tișe va mai lua un mandat la Consiliul Județean

spot_img

Nu-i așa că-i paradoxal cum votează „Clujul ăla inteligent”, atunci când vine vorba despre Președintele Consiliului Județean Cluj?

Alin Tișe este, de departe, politicianul care a lansat printre cele mai multe promisiuni politice neonorate… și cu toate astea, nimeni nu poate să-i ia caimacul… pentru că nu are cine.

PSD Cluj l-a desemnat pe Moș Sandu, iar Alianța Dreapta Unită pe Moș Nechita … doi oameni incapabili să convingă electoratul clujean că ei ar fi mai buni decât Tișe. Bine, nu știm sincer dacă ar fi mai buni decât Tișe, dar știm că Tișe … a și făcut, dar a și vrăjit.

Cele mai mari promisiuni neonorate ale lui Alin Tișe sunt: Parcul Tetarom 5 de la Câmpia Turzii, Sistemul de Transport Periurban pe Cablu de la Turda, Aeroportul Cargo de la Luna plus altele care s-au realizat doar pe foaie, prin studii de prefezabilitate, fezabilitate, semifezabilitate și refezabilitate.

E grav să știi că un astfel de om va conduce județul încă 4 ani, dar… unde-i blat, nu-i tocmeală 🙂

Nu știm încă adversarul desemnat de Alianța AUR pentru șefia Consiliului Județean Cluj, dar …la cum se prezintă tabloul până acum … Tișe e greu de pensionat.

Felicitări, Clujeni – cu Alin spre 2028!

spot_img
spot_img
spot_img