7.4 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSDeși consilierii PSD Câmpia Turzii nu și-au dorit investiția, Guvernul finanțează noua...

Deși consilierii PSD Câmpia Turzii nu și-au dorit investiția, Guvernul finanțează noua creșă din cartierul Șarât

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În urmă cu câteva momente, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă privind semnarea contractului de finanțare aferent proiectului de construire a unei creșe în cartierul Șarât.

„Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare pentru noua creșă din cartierul Șarât.

Aceasta se va construi cu finanțare din Programul Național  de Reziliență și Redresare, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Construcția creșei va contribui la creșterea gradului de bunăstare în cartierul Șarât. Aceasta este zona cu cel mai amplu grad de dezvoltare demografică din oraș. Valoarea investiției este de aproape 12.000.000 lei, fonduri nerambursabile.”, se arată în comunicat.
 
Așa cum a menționat Primăria Câmpia Turzii, această creșă va contribui la dezvoltarea populației tinere din cartierul Șarât, deoarece tinerele familii care au primit locuri de casă acolo vor avea unde să-și lase copiii, cât timp sunt la serviciu.
 
Totuși, nu toate formațiunile politice au achiesat la acest proiect.
 
Spre exemplu, cei 5 consilieri ai PSD Câmpia Turzii au ales să se abțină, în momentul în care proiectul de investiții a fost dezvătut în Consiliul Local.
 
În replică față de opoziția consilierilor social-democrați, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – a declarat că, pentru el contează „RÂSETELE COPIILOR”.
 
„Știu cât de mult își doresc părinții din orașul nostru să aibă un loc sigur și organizat unde copiii lor să fie îngrijiți, cât ei sunt la serviciu. Prin acest proiect, micuții vor avea la dispoziție o creșă nouă, modernă, la standarde europene. Deși au fost consilieri locali care nu au dorit această investiție, aștept cu nerăbdare să aud râsetele copiilor în această nouă structură”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: