spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Deși activitatea Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost reluată doar în urmă cu 2 săptămâni, deja sportivii au fost prezenți la câteva evenimente, pe care le-au trecut cu bine.

– În 23 septembrie la Arad a avut loc Concursul Național  Cupa Ballroom – Ed. a XIII – a. La competiție au participat aproximativ 350 de sportivi din țară, unde Turda a fost prezentă cu 8 sportivi, care au obținut 10 medalii, iar în corpul de oficiali a fost prezentă în calitate de arbitru, d-na DIANA MIRON.

Rezultate :

SELEGEAN LUCAS – CORDEA ANDREEA – LOCUL 2 , Pre 2D, 12-15 ani
                                                                – LOCUL 2 , Pre 3D, 12-15 ani
GRIM KEVIN – POPA DENISA – LOCUL 3 , Deb 10-11 ani, VL
                                               – LOCUL 4 , Deb. 10-11 ani, Cha
BRUMAR KARINA – LOCUL 5, SF 1D,12-15 ani
DRĂGAN ALESSIA – LOCUL 7 , SF 1D, 12-15 ani
BRUMAR BOGDAN – DRĂGAN ADELA – LOCUL 12, debut la cls. Hobby 12-13 ani

– Ceilalți sportivi au fost prezenți la AGROFEST cu un program artistic care a cuprins dansuri standard, latino americane, dar și un scurt show care a fost premiat în cadrul concursului de talente STAR.

Sportivii participanți la cele 2 evenimente : SIMONCA ANDREI , MICLEA ANTONIA, GHERMAN CĂTĂLIN, ONEȚ OANA, SIMONCA FLORIAN, ȘUTEU SANDRA, MUREȘAN DARIUS, SIMINA ANDRADA, CRISTEA DRAGOȘ, NATALIA ȘIMON, GĂDĂLEAN EDAN, CRIȘAN ALESSIA, TEREACĂ PATRICK, SELEGEAN SILVIA și POP ALEXIA, cea care alături de părinții sportivilor s-a ocupat de sportivi în lipsa antrenorilor.

– D-l ALIN MIRON a fost invitat în calitate de scrutineer la INTERNATIONAL OPEN LONDRA, el fiind unul din reprezentanții României la această competiție.

Felicitări tuturor ! Mulțumim părinților pentru susținere !

spot_img
spot_img
spot_img