spot_img

Deși a cerut schimbarea încadrării juridice în procesul în care este judecat pentru ABUZ ÎN SERVICIU, judecătorii nu i-au dat dreptate

Date:

Share post:

Ieri a avut loc un nou termen într-unul dintre dosarele în care primarul de la Tritenii de Jos, Valer Sașa, este acuzat de abuz în serviciu.

Acesta ceruse schimbarea încadrării juridice, însă procurorii și judecătorii nu au fost de acord cu cererea sa, astfel că în 18 martie, Sașa va apărea din nou în fața instanței, prilej cu care vor fi audiați și martorii din acest dosar.

Pe de altă parte, mâine, 13 februarie, de la ora 8:30, primarul de la Tritenii de Jos va apărea în fața instanței în al doilea dosar în care este judecat TOT PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU.

Ba mai mult, umblă vorba prin comună că primarului i se va întocmi UN AL TREILEA DOSAR PENAL, de această dată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional și trafic de influență, însă această informație a rămas neconfirmată.

Ciudat cum acest om mai are timp să-și administreze comuna și să-și facă treaba de primar…

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Drumurile comunei Tritenii de Jos vor fi reabilitate

CJ Cluj a emis 📄certificatul de urbanism necesar autorizării...

Comunicat lansare proiect: „RENOVARE ENERGETICĂ A CLĂDIRII REZIDENȚIALE MULTIFAMILIALE DIN COMUNA VALEA LARGĂ, JUDEȚUL MUREȘ”

„Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice...

Petridenii, nemulțumiți tot mai mult de primarul, Ioan Pîrv

Pe rețelele de socializare apar tot mai multe sesizări/plângeri/reclamații...

Material antiderapant împrăștiat pentru combaterea poleiului

Pe raza județului Cluj nu există drumuri județene blocate...
%d bloggers like this: