27.9 C
Turda
Monday, August 15, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTDeschidere de sezon la Terasa Stejarii din Urca. Ghiță Munteanu invitat special

Deschidere de sezon la Terasa Stejarii din Urca. Ghiță Munteanu invitat special

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Terasa Stejarii din Urca, la 15 minute de mers cu mașina de Câmpia Turzii, este situată într-un loc de poveste, desprins parcă din mioriticele basme ale lui Sadoveanu, datorită peisajului rustic.

Un colț de natură unde un antreprenor cu mult curaj, Căpușan Cristian, a investit bani, timp și pasiune, de circa 5 ani de zile ajungând în momentul de față să creeze o oază de relaxare și confort în mijlocul naturii sălbatice, unde noi toți putem uita de stresul coridian, și să beneficiem de oaza de relaxare creată pentru noi toți.

Serviciile oferite de Terasa Stejari sunt diversificate începând de la servirea de bunătăți tradiționale românești și în special produse ecologice vânătorești, acesta fiind specificul  restaurantului pe care-l deține și managerizează Cristi Căpușan (mese festive, petreceri private, onomastici, nunți, botezuri și alte evenimente mondene).O altă activitate conexă este cea de cazare, oferind posibilitatea turiștilor și clienților săi să poată și poposi peste noapte aici.

Pe lângă serviciile de cazare și restaurant, pensiunea  oferă  clienților și momente de relaxare, odihnă și distracție, prin zona de agrement care este  dotată cu o piscină nouă, zonă de plajă și bronzare, și în curând  prin construcția și dotarea unui  jacuzzi.

Pe lângă toate aceste facilități,  locația pune la dispoziția clienților cea mai lungă Tiroliană din Transilvania, pentru distracția vizitatorilor și a iubitorilor de adrenalină .

Există facilități și pentru familiile cu copii, asigurandu-le un spațiu de joacă și  de petrecere a  timpului liber,  prin acestea  asigurându-se  momente de relaxare atât pentru adulți cât și pentru copii.

Miercuri, 1 Mai, Terasa Stejarii își deschide porțile pentru noul sezon, iar deschiderea va fi pe măsura așteptărilor, invitatul special fiind Ghiță Munteanu care ne va încânta cu muzică 100% live.

Pentru rezervări puteți apela numărul de telefon: 0729-205861 sau direct la recepția restaurantului.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: