spot_img
spot_img

Derby-ul Clujului pune Jandarmeria pe jar

spot_img

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, cu ocazia desfășurării meciurilor de fotbal dintre “U Cluj” și “CFR Cluj” din data de 20 octombrie a.c. respectiv 23 octombrie a.c. care vor avea loc pe stadionul Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca. 

 

Pentru ca evenimentele sportive să se desfășoare în condiții optime de ordine și siguranță publică, jandarmii, alături de reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării partidelor de fotbal.

 

Pentru a preveni apariția unor potențiale incidente, recomandăm participanților să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la stadion, să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

 

Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului pe stadion se realizează de către reprezentanţi ai unei societăţi specializate de protecţie şi pază. Conform prevederilor art. 14 din Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, anterior permiterii accesului în incinta stadionului, participanţii la aceste evenimente vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

 

Vă informăm că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice să deţină, să folosească sau să efectueze orice operaţiuni cu materiale pirotehnice.

 

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţiile sportive, substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.  

 

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Recomandăm suporterilor să evite implicarea în conflicte de orice natură și să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială.

 

Vă mulțumim pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru protejarea tuturor participanților la cele două evenimente sportive.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

70 de ani de învățământ teologic preuniversitar, marcați la Cluj

În ziua de pomenire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina,...

Iată motoarele de căutare pe care Google nu vrea să le găsești

Google este atât de puternic încât „ascunde” alte sisteme...

GROAZNIC Bărbat de 70 de ani, călcat de mașină

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

EXCLUSIV: Cât valorează onoarea și demnitatea lui Dorin Lojigan?

Judecătoria Turda s-a pronunțat, ieri, în procesul pe care...

Noul subprefect de Cluj a fost investit azi

Vineri, 8 martie 2019, în Sala mare a Palatului...

O nouă materie le-ar putea fi predată elevilor din România – un liberal face lobby

Deși curiculla școlară este foarte încărcată, iar elevii și...

Cristian Matei: „Continuăm investițiile în sănătate”

Mâine, de la ora 10:00, va avea loc inaugurarea...
spot_img
spot_imgspot_img

Leonardo Mihai Marincean ne explica de ce POT FI FOLOSITE gazele lacrimogene

Probabil cea mai pertinenta opinie in legatura cu protestele violente de saptamana trecuta a venit de la fostul presedinte al Asociatiei The DaVinci System,...

Proiect FUNDAMENTAL pentru infrastructura din Câmpia Turzii „uitat” în dulapurile Companiei Naționale de Investiții

În data de 27 noiembrie 2020, Primăria Municipiului Câmpia Turzii aremis următorul comunicat de presă: „𝟏𝟒 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐳𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐠𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞Compania Națională de Investiții a acceptat solicitarea MunicipiuluiCâmpia Turzii de includere a 14 străzi în Programul Național deConstrucții de Interes Public sau Social, Subprogramul "Drumuri deinteres local și drumuri de interes județean". Astfel, străzile cuprinse în proiectul „Mobilitate urbană alternativădin Municipiul Câmpia Turzii”, respectiv: - Teilor - 1 Mai - Școlii - Șoferilor - Parcului - Alee Parc  - Alee Sud  - Alee Nord  - Vasile Goldiș  - Nicolae Titulescu  - Traian  - Petru Maior  - Simion Bărnuțiu  - Gheorghe Lazăr, precum și parcarea Parcului Municipal „Berc”, vorfi reabilitate cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.Din județul Cluj, doar două municipii, printre care și Câmpia Turzii,au fost incluse în programul Companiei Naționale de Investiții.Valoarea totală a investiției este de 19.870.348, 04 lei cu TVA inclus.Realizarea acestor lucrări va degreva bugetul local de impactuleconomic și, totodată va asigura un plus de transparență și eficiențăîn procesul de implementare.” Ei bine, din 27 noiembrie 2020 și până acum, Compania Națională de Investiții nu mai trimis nici un alt document către...

Grațiela Gavrilescu vine la Târgu Mureș pentru a discuta probleme legate de deșeuri

Miercuri, 13 februarie 2019, de la ora 10.00 Ministerul Mediului va organiza la Târgu Mureș o conferință de instruire și diseminare a Planului Național...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: