spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Deputatul PSD, Cornel Itu, vine în întâmpinarea autorităților de la Câmpia Turzii – vezi cum

Prin intermediul unei interpelări adresate Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, deputatul PSD de Cluj, Cornel Itu, a solicitat înființarea de mai multe servicii de permise și înmatriculări, pe raza municipiilor din județul Cluj.

„Atătând că Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din municipiul Cluj-Napoca, este suprasolicitat din cauza fluxului mare de persoane, deputatul PSD Cornel Itu, propune înfiinţarea altor trei oficii ale serviciului. Acesta ar urma să deservească zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej-Gherla şi Huedin-zona de munte. „Judeţul Cluj numără peste 600.000 de persoane şi beneficiază de un singur astfel de oficiu, iar ponderea celor care obţin permis de conducere a vehiculelor creşte de la an la an, astfel încât angajaţii Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, cât şi cetăţenii care apelează la acest serviciu sunt puşi în situaţii dificile. Cozile interminabile care se formează la ghişeele acestei instituţii sunt bine cunoscute în Cluj”, arată deputatul social-democrat, printr-o întrebare adresată Ministerului Afacerilor Interne.”, scrie Făclia de Cluj.

În contextul în care, la Câmpia Turzii a fost semnat un protocol între municipalitate, IPJ Cluj și prefectură, în vederea înființării unor puncte de lucru ale Serviciilor Permise și Înmatriculări, respectiv Pașapoarte, servicii coordonate de Prefectura Cluj, l-am contactat pe primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, pentru a vedea cum opinează acesta vis-a-vis de inițiativa deputatului PSD.

„Nu pot decât să mă bucur că un deputat PSD apreciază ceea ce noi am demarat la Câmpia Turzii înca de acum mai bine de 6 luni, în comparatie cu cei din PSD Câmpia Turzii care au votat contra acestui proiect. Sper ca Guvernul să ofere o soluție care să legifereze și la nivelul altor unități administative din județ și. de ce nu, din țară, ceea ce noi la Câmpia Turzii am rezolvat prin semnatura pusă de reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefetul județului Cluj, domnul Ioan Aurel Chereches, pe protocolul de colaborare. Si pentru acest lucru îi multumesc”,a declarat Lojigan.

spot_imgspot_img