spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Deputatul, Emanuel Ungureanu, strânge dovezi împotriva presupusului oftalmolog fals, care activează și în Câmpia Turzii

La o zi după ce a dat în vileag faptul că medicul, Crina Nistor, a intrat în sala de operații a Spitalului CFR din Cluj Napoca, fără a avea calificările necesare și că atât ea, cât și soțul său, „au căpușat” Spitalul CFR atât de pacienți, cât și de venituri, îndrumându-i pe bolnavii cu afecțiuni oftalmologice să achiziționeze echipamente de la propria firmă, deputatul USR, Emanuel Ungureanu a demarat o campanie de strângere de dovezi împotriva soților Nistor.

„În atenția asistentelor și ale infirmierelor de pe secția Oftalmologie și de pe alte secții din Spitalul CFR Cluj-Napoca.

Vă rog din toată inima să spuneți doar adevărul în legătură cu prezența ilegală în sala de operație a doctorului Crina Nistor, timp de 10 ani, despre care, unii medici din clinică, vă sugerează să spuneți că doar a asistat la operațiile soțului său și vă îndeamnă să marturisiți mincinos că nu știți sau nu vă amintiți nimic despre activitatea ei.

Cu certitudine acest caz va ajunge în fața procurorilor și este complet păgubos să ascundeți adevărul.

Vă asigur că atunci când semnalez un caz, sunt foarte bine documentat și cunosc detalii importante care vor demonstra sistemul prin care pacienții erau direcționați atât de către medicul Marius Nistor cât și de către soția acestuia către afacerea lor privată, Clinica Optinis.

Este un lucru foarte bine știut în tot Spitalul CFR că doamna Crina Nistor opera frecvent împreună cu soțul ei!

La fel de notoriu este că cei doi medici racolau pacienți și de pe alte secții care erau îndrumați de cei doi, către clinica privată a familiei, plasată strategic peste drum de spital.

Atașez dovada că în cabinetul de consultații oftalmologice din Spitalul CFR, cei doi soți Nistor, aveau pliante informative cu oferta de sevicii pentru clinica lor privată.

Dezvăluirile sunt abia la început.

Rog funcționarii de la DSP Cluj care au închis ochii până astăzi, să nu mușamalizeze acest caz.

Mâine se anunță o discuție între inspectorii DSP Cluj și colectivul clinicii, în loc ca aceștia să discute individual cu personalul auxiliar.

Repet, indiferent de rezultatul anchetei DSP Cluj, voi depune plângere la Parchet.

10 ani de zile, DSP Cluj a închis ochii, nu cred că îi va deschide brusc și boala de ochi de care suferă este incurabilă…”, a spus Ungureanu.

RefleqtMedia a încercat ieri, în repetate rânduri, să o contacteze pe doctorița, Crina Nistor, însă aceasta efectiv refuză să mai răspundă la telefon.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img