fbpx
spot_img
spot_img

Deputații spun lucruri trăznite – Băltărețu vrea să deruteze șoferii, la Turda

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

E bine să ai idei … dar mai bine este ca aceste idei să fie și bune.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ei bine, în lupta sa pentru imagine și pentru a ieși în evidență, deputatul de Cluj, Viorel Băltărețu, a făcut o propunere absolut inutilă.

În contextul în care lucrările la Podul peste Arieș sunt programate a fi terminate peste maxim 3 luni, Băltărețu a propus să se schimbe configurația priorității la intersecția dintre strada Armatei și strada Alba Iulia.

Propunerea prevede modificarea priorității, astfel încât traficul ce vine de pe Strada Armatei și intră în DN1 să aibă prioritate, iar cei ce vin de pe DN1 să acorde prioritatea, deoarece până la finalizarea lucrărilor la podul peste Arieș, traficul pe DN1 spre sau dinspre Strada Alba Iulia din Municipiul Turda este extrem de scăzut.

Odată cu darea în circulație a podului peste Arieș din Municipiul Turda și totodată mutarea traficului pe această arteră, intersecția Străzii Armatei cu DN1 va reveni la actuala configurație de prioritate.”, a spus Băltărețu.
 
Dacă Podul peste Arieș ar fi finalizat peste 1 an și jumătate, ideea deputatului nu ar fi rea, dar să vrei să modifici prioritatea pe un drum, doar pentru a reveni la vechea prioritate peste 3 luni … e o prostie care va deruta șoferii și va cauza mai multe probleme de trafic.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: