spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

„Democrația pumnului” la Turda! Jurnalist amenințat cu bătaia!

spot_img

Într-o societate democratică, care tinde spre „standarde europene”, asemenea acte sunt nu doar condamnabile, ci de cea mai joasă speță.

Jurnalistul turdean, Gelu Florea, a primit mai multe amenințări cu bătaia, chiar în ziua alegerilor. Colegul nostru de breaslă a făcut publice aceste informații pe rețelele de socializare.

„O doamnă din zona AUR Turda mi-a transmis că voi fi bătut, după alegeri… Nah, interlopii din ziua de azi… 🤣
În locul dvs, după alegeri, aș verifica daca nu cumva le-au reușit manevra cu funia celor care au vise umede cu alegeri câștigate și doar după aceea aș verifica cine-i dispus să mă bată… 🤣
Doamne, unde vă credeți?! În junglă?! 🫣”, a declarat Gelu Florea.

Contactat de RefleqtMedia, Gelu Florea s-a abținut de la alte comentarii.

Totuși, directorul site-ului RefleqtMedia, Ovidiu Adrian Bucur, a declarat următoarele:

„Niciodată nu am tolerat mișcările de opresiune împotriva jurnaliștilor. Orice problemă a ai avea cu condeiul unui jurnalist, n-ai voie să atentezi la integritatea acestuia. Nu știu cine l-a amenințat pe Gelu, dar știu că Gelu este un caracter foarte puternic, care nu se va speria de acest gen de acte. Fac apel la toți politicienii să renunțe la aerele de mafioți și să lase procesul democratic, și implicit, presa, să evolueze așa cum trebuie. Amenințările cu fapte de violență nu sunt doar reprobabile, ci și ilegale!”.

Nu este prima dată când Gelu Florea se află în fața unor amenințări sau chiar fapte de violență. De-a lungul carierei sale a fost lovit de către un revoluționar, cu pumnul în stomac, chiar în Primăria Cluj Napoca. De asemenea, Gelu Florea a fost amenințat de mai multe persoane, atât din spectrul politic, cât și dinafara acestuia.

Totuși, aceste acte și fapte nu l-au oprit pe Gelu Florea să fie unul dintre cei mai incisivi jurnaliști de investigație din județul Cluj!

spot_img
spot_img
spot_img