fbpx
spot_img
HomeȘtiri din AiudDeltamed deschide o unitate de producție la Aiud!

Deltamed deschide o unitate de producție la Aiud!

- Advertisement -
Am primit de nenumărate ori, din partea voastră, a aiudenilor, solicitarea de a suplimenta locurile de muncă în așa fel încât locul de muncă să fie cât mai aproape de casă. Am ascultat și am făcut tot posibilul să creăm oportunități de dezvoltare strategice.
 
Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud.
 
Astfel, planurile noastre de dezvoltare a municipiului, de sustenabilitate și responsabilizare ecologică, cât și de recreare a condițiilor optime de creștere industrială, și-au găsit un partener de încredere și un facilitator serios de oportunități pentru forța de muncă locală.
 
Vă invităm la o întâlnire cu reprezentanții companiei – în data de 17 iulie 2021, între orele 09:00 – 16:00 – în parcarea de pe strada Cuza Vodă, zona Primăriei Aiud pentru a participa la o expoziție a unora dintre principalele vehicule speciale pe care aceștia le realizează, a le adresa orice întrebare considerați oportună și a vă manifesta un eventual interes de includere în procesul de recrutare ce urmează să înceapă la nivel local.
 
Primăria Municipiului AIUD

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

17 clase din județul Cluj s-au închis din cauza COVID-19

0
Ne aflăm abia la sfârșitul celei de-a doua săptămână din semestrul al doilea de școală și deja au apărut primele cazuri de COVID-19 în...

Comentarii

%d bloggers like this: