18.9 C
Turda
Tuesday, July 26, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăLunaDelegatie a Ministerului Agriculturii, in vizita la Luncani

Delegatie a Ministerului Agriculturii, in vizita la Luncani

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Munca depusa de echipa Luna Solai, probabil cel mai cunoscut si apreciat brand de uleiuri 100% presate la rece din Transilvania, a atras atentia Ministerului Agriculturii.

Astfel, o delegatie din MADR a efectuat o vizita de lucru chiar la Luncani, acolo unde Luna Solai isi desfasoara majoritatea activitatilor de productie.

“Am primit cu bucurie delegația Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, alături de câțiva fermieri locali, la făbricuța noastră din Luncani.
Întâlnirea de lucru, utilă şi de actualitate pentru toți actorii interesați de dezvoltarea sustenabilă a mediului rural prin încurajarea producătorilor şi procesatorilor locali, a fost un bun prilej de dialog.
După vizita în unitatea noastră de procesare, am discutat despre un proiect național nou, România cu Bun Gust, Schemele de Calitate europene şi naționale, Punctele Gastronomice Locale şi Lanțurile Alimentare Scurte.


În fapt, instrumente ce ar trebui cunoscute şi folosite de către fermierii, producătorii, procesatorii, furnizorii de servicii din mediul rural pentru crearea de rețele locale, regionale şi naționale menite să pună în valoare produsele locale şi să le aducă mai aproape de consumatorii finali.


Satele României ascund comori naturale, culturale şi umane ce trebuie puse în valoare aşa cum se cuvine.


#Romaniacubungust
#camaradelamunte #cabanamotilo #bioculture #lanasal #butariagrana #lunasolai #sereleceanumare #wenstour #mediainvest”, transmite Felicia Tulai, omul care coordoneaza activitatea Luna Solai.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: