13.9 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeInedit, curiozități și listeDecizie MAJORĂ a Google, față de femeile care fac avort!

Decizie MAJORĂ a Google, față de femeile care fac avort!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Google a anunțat că va șterge automat datele referitoare la locația utilizatorilor care vizitează o clinică de avort.

Decizia Google vine la o săptămână după ce Curtea Supremă a SUA a anulat dreptul federal al femeilor de a întrerupe voluntar o sarcină nedorită, conform techcrunch.com

Odată cu decizia Curții Supreme, mulți oameni se întreabă dacă dispozitivele electronice pe care le folosesc zilnic ar putea să le compromită viața. Prin urmare, Google a decis să limiteze cât se poate de mult daunele care pot fi generate de urmărirea locației unui utilizator.

„Dacă sistemele noastre identifică că o persoană a vizitat o unitate (sensibilă), eliminăm acele intrări din istoricul locaţiilor la scurt timp după vizită”, a declarat Jen Fitzpatrick, vicepreşedinte al grupului din California, într-un comunicat.

Mai mult, există temeri că informaţiile personale ale femeilor care au avortat sau ale persoanelor care le-au ajutat pot fi folosite împotriva acestora de către procurorii din statele conservatoare în care avortul este interzis. Mai mult, oamenii legii se pot folosi inclusiv de căutările utilizatorilor de pe internet pentru a dovedi că o persoană a căutat informații despre întreruperea unei sarcini.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: