spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Debut fabulos pentru Romanian Wolves în Rugby Europe Super Cup

Selecționata divizionară, Romanian Wolves, a debutat cum nu se putea mai bine, în prima etapă a Rugby Europe Super Cup, cea de-a treia competiție inter-cluburi organizată de Rugby Europe.

Pe un gazon de toată jena „oferit” de Arena Zimbrilor din Baia Mare și pe o vreme rece, cu ploaie și noroi, selecționata antrenată de Eugen Apjok n-a avut ce discuta cu selecționata cehească, Bohemia Rugby Warriors.

Cele mai multe puncte ale „Lupilor” au fost marcate de Paul Popoaia, 21 de puncte, atât din transformări, cât și din propriul eseu. De asemenea, lideri ai selecționatei românești au fost atât Levan Papidze, cât și Vlăduț Bocăneț și mai ales, căpitanul, Nicolas Immelman.

12 încercări au marcat Romanian Wolves în acest meci, confirmând – încă odată – potențialul extraordinar al Rugby-ului românesc.

În această ediție a Rugby Europe Super Cup, Romanian Wolves se află în grupa B, alături de Bohemia Rugby Warriors, DELTA și Brussles Devils, iar pentru a accede în fazele eliminatorii ale competiției, rugbiștii noștri trebuie să CÂȘTIGE grupa!

Săptămâna viitoare, Romanian Wolves joacă în deplasare, cu DELTA din Țările de Jos.

Ca o concluzie, meciul de astăzi a fost despre recunoașteri: 1. Recunoașterea potențialului rugby-ului românesc, care dă lumii nume mari, jucători puternici, caractere tari. 2. Recunoașterea SĂRĂCIEI din rugby-ul românesc, o sărăcie IGNORATĂ de autoritățile naționale, care n-au bani decât pentru chiolhanuri și interese de partid, n-au bani pentru sport, decât pentru pariuri sportive, n-au bani pentru copii, decât când le dau câte o eugenia, la alegeri!

spot_img
spot_img
spot_img