fbpx
HomeOPINIEEditorialDe-te Șoșoaca în mineri!
spot_img
spot_img

De-te Șoșoaca în mineri!

- Publicitate -
spot_img

În momentul în care presa scria despre Diana Iovanovici Șoșoacă, această Floricică Dansatoare a politicii românești, că se suie – efectiv – pe un bazin electoral și că, atât ea, cât și partidul pe care-l reprezenta, sunt un pericol pentru țară, mulți au fost aceia care i-a acuzat pe jurnaliști că „denigrează patriotismul”.

Iată că n-au trecut nici șase luni de la cocoțarea Dianei Șoșoacă în Senat că aceasta a reușit performanța de a fi exclusă din propriul partid și de a face mai multă vâlvă (fără motiv) decât a făcut vreodată PPDD sau PRM sau ambele, la un loc.

Ieri, acest uragan politic (iar aici mă refer la potențialul de distrugere, nu la euforia avocatei) s-a dus în Valea Jiului pentru a arunca și mai mult cu rahat în ventilator … și a reușit să arunce cu rahat în ventilator.

Practic, această Ana Pauker a politicii post-decembriste face exact ceea ce făceau, în perioada interbelică, legionarii și comuniștii – speculau nemulțumirea colectivă, pentru a-și duce mai departe propria agendă.

Mă mir cum de, pentru declarațiile făcute ieri, în fața minerilor de la Lupeni, Dianei Șoșoacă nu i-a fost deschis un dosar penal pentru instigare la subminarea puterii de stat … dar încă este vreme.

Asemenea derapaje social-politice precum cel manifestat de Șoșoacă în Valea Jiului sunt periculoase și reprezintă, din păcate, un mecanism prin care oameni care altfel n-ar izbuti nimic, ajung să beneficieze de niște drepturi, în mod injust.

Nu mă înțelegeți greșit. Nu fac aici o apologie anti-Șoșoacă și nici nu iau apărarea neoliberalilor, pentru că actualul guvern este o rușine ieftină la adresa României și a liberalismului clasic.

Ceea ce vreau să evidențiez este felul în care această femeie, precum și alți membri, simpatizanți și susținători AUR, speculează tot felul de momente pentru a ieși ei în evidență. N-am văzut o inițiativă legislativă pe care să o întreprindă AUR pentru binele țării, n-am văzut o interpelare adresată ministerelor, din partea parlamentarilor AUR prin care să se încerce rezolvarea unor probleme urgente, dar i-am văzut pe aurari și pe simpatizanții lor orăcăind din toți bojocii peste tot pentru au avut ocazia și pe unde s-au putut urca pe dramele românilor.

Not fair, not good!

În rest … să auzim de bine! Bugetul e de rahat, măsurile guvernului sunt de rahat, guvernul este de rahat și … viitorul arată foarte răhăcios pentru români.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: