spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img

De pe „goană”, interlopul Ovidiu Rusu speră la achitare

Deși, în urmă cu patru luni, a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, Ovidiu „Ovidică” Rusu încearcă să „păcălească” sistemul.

Acesta a depus cerere de „revizuire” a condamnării inițiale, deși se sustrage executării pedepsei din luna mai.

În 20 septembrie, la Judecătoria Turda, este programat primul termen în dosarul în care „Ovidică” cere revizuirea condamnării date de Curtea de Apel Cluj.

Între timp, interlopul turdean sfidează autoritățile, postând imagini și clipuri din diverse țări europene.

Sursele noastre afirmă că Rusu ar fi fost arestat, pentru 24 de ore, la Bruxelles, în Belgia, dar că autoritățile de acolo ar fi refuzat extrădarea lui.

Dar … pe ce își bazează Ovidiu Rusu cererea de revizuire a condamnării?

Potrivit unor informații obținute de RefleqtMediaN. Mureșan, partea vătămată în dosarul care i-a adus condamnarea inițială, ar fi depus un denunț pentru cercetare abuzivă, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

În cadrul denunțului, minora afirmă că nu a întreținut relații sexuale cu Rusu, dar că nu ar fi fost ascultată de organele de cercetare penală și nici de magistrați.

Dacă, într-adevăr, afirmațiile minorei se adeveresc rămâne de văzut, deoarece Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj cercetează existența unei fapte de cercetare abuzivă.

Până una – alta, Ovidiu Călin Rusu, zis „Ovidică” are o condamnare penală, precum și un alt dosar trimis spre judecată, tot la Judecătoria Turda, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acest dosar este mult mai „interesant”, deoarece se fundamentează pe … O POSTARE PE TIK-TOK făcută de Ovidiu Rusu, în care acesta mânuiește un pistol … DE JUCĂRIE! 

De asemenea, în cadrul unei percheziții a polițiștilor turdeni la locuința lui Rusu, percheziție realizată în lipsa acestuia, oamenii legii ar fi găsit un cartuș nepercutat de pușcă… nu și pușca.

spot_img
spot_img
spot_img