spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

De la Potaissa Turda, direct in Champions League

➡ Cătălina Dascălu, campioană națională cu AHC POTAISSA TURDA/LT „LIVIU REBREANU” va evolua pentru formația de primă ligă, Rapid București!

🗣 Mihaela Tivadar, antrenoarea Cătălinei de la junioare: Mă bucur mult pentru Cătălina. Initial, am vrut să spun că e deschizătoarea de drum, dar greșeam, a fost Orsy, care a plecat în iarnă, la Deva și care va juca, din cât am inteles, din sezonul viitor la Craiova.


Revenind la Cătă, e un copil deosebit, un copil cuminte, muncitor și bine crescut. Are toate calitățile necesare pentru a reuși, avea nevoie doar de încredere, pe care îmi place să cred că i-am acordat-o din plin. Mă bucur mult pentru ea, și sper să ajungă la nivelul celei pe care „am folosit-o” pentru a o motiva, Katarina Bulatovic. Ea era Mini Katarina mea. Mă bucur că am avut-o în echipă și îi doresc tot binele din lume. Multă sănătate, și mult succes pe noul drum. Să fiți pregătiți, urmează alte transferuri în Liga Florilor. Și pentru Orsy, pentru Cătă, pentru Ioana, care joacă la Zalău de un an, și pentru toate cele care vor urma, doar mândrie, nimic altceva! Înseamnă că ne facem treaba bine, aici la Turda.

💛💙 𝐌𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬, 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐢𝐧𝐚!

spot_img
spot_img