De la cerșit agresiv, la tâlhărie calificată, a fost doar un pas!

spot_imgspot_img

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia v-a prezentat cazul lui L. Dorian, turdeanul care a fost arestat la domiciliu pentru tâlhărie calificată.

Majoritatea turdenilor care frecventează zona Kaufland îl cunosc pe tânăr încă de când acesta era copil. Cu o atitudine mai mult agresivă, acesta cerșea în parcare, urlând că îi e foame și când era trimis la muncă sau era admonestat pentru faptele lui, acesta devenea și mai agresiv, atât ca limbaj, cât și din punct de vedere comportamental.

Ei bine, în 13 septembrie, Dorian a devenit un adevărat pericol pentru o minoră în vârstă de doar 14 ani, pe care a imobilizat-o și i-a furat telefonul mobil.

„La data de 21 septembrie a.c, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, la locuința unui tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, tânărul, care se afla pe strada Piața Romană din municipiul Turda, ar fi imobilizat o minoră de 14 ani, iar ulterior i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil.

După deposedarea minorei de telefon, ar fi fugit de la locul faptei, fiind identificat în cadrul investigațiilor demarate de polițiști.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate mijloace de probă pentru cauză, astfel că în baza probatoriului administrat, la data de 21 septembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a acestuia.

A fost prezentat instanței, care a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.”, ne spun reprezentanții Biroul de presă al IPJ Cluj.

spot_img
%d bloggers like this: