fbpx
spot_img

De la Anna, la Cayafa! Moartea militarului turdean este plimbată între procuraturi

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

2 militari și un civil au fost găsiți vinovați, ca urmare a morții violente suferită de un camarad de-al lor, la Alba Iulia, în timpul pregătirilor dedicate zilei de 1 decembrie 2019.

Militarul care a murit era din Turda, iar incidentul care i-a cauzat moartea a fost generat de faptul că aparatura de tehnică militară, pe care turdeanul o descărca de pe tren a atins firele de energie electrică, care nu au fost decuplate, așa cum ar fi trebuit.

Acum, procurorii din Alba au clasat dosarul în privința suspectului civil. Cu doi militari rămași suspecți în dosar, acesta nu mai este de competența procurorilor din Alba, iar aceștia au cerut declinarea către Parchetul Tribunalului Militar Cluj Napoca.

”Pe lângă ucidere din culpă, militarii mai sunt cercetați și pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. Momentan dosarul încă nu a fost soluționat și încă se fac cercetări, fiind un dosar complex și mai ales că procurorii din Alba au reluat după aproape doi ani de la faptă, cercetările de la zero.”, menționează alba24.ro.

Astfel, dosarul se întoarce la Tribunalul Militar Cluj, care – cel mai probabil – îi va trimite în judecată pe cei doi militari care nu și-au făcut datoria, omorându-și involuntar camaradul.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: