spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

De ce trebuie să ne temem de tulpina britanică COVID-19?

Cel 17 mutații simultane suferite de SARS-CoV-2 și tulpina sa britanică nouă și „îmbunătățită” sunt două subiecte care se află pe burtierele tuturor site-urilor de știri.

„În România, tulpina britanică va deveni dominantă în luna martie.” sau „Valul al 3-lea COVID-19 va fi caracterizat de tulpina britanică” … sunt doar câteva dintre gogorițele pe care le vedem, aproape zilnic, la televizor …

Dar … de ce ne-am teme de această tulpină nouă și îmbunătățită, atât de contagioasă și care, teoretic, și-a cumpărat mantie de invizibilitate de la Harry Potter și a învățat să ocolească sistemul imunitar (ceea ce DOAR SIDA POATE)?

Statistic vorbind, în UK, această tulpină … reprezintă vax albina crema flora, deoarece conform World Metters, această nouă tulpină nu doar că nu crește numărul de infectări, ci le descrește, dar nici măcar nu influențează decesele zilnice … acestea fiind în scădere.

cazuri noi COVID-19 în Marea Britanie
decese noi COVID-19 în Marea Britanie

 

Cine știe, poate greșim noi sau statisticienii, dar ca să înțelegeți încă un argument cu privire la faptul că noua tulpină COVID-19 este doar un bau-bau, iată ce ne spune Our World in Data:

În ziua de 22 februarie 2021, în Franța au fost înregistrate peste 22 de mii de cazuri COVID-19, iar în … Marea Britanie, ta-da-da-daaaaa, 11 mii de cazuri.

Oare, noua tulpină COVID-19 este doar o sperietoare pentru ca prostimea să se vaccineze și să îngroașe buzunarele Pfizer, Moderna și AstraZeneca? 🙂 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img