fbpx
spot_img
spot_img

De ce trebuie ca T9 să reabiliteze Cimitirele Eroilor din Turda, când Primăria Turda și-a propus asta?

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Peste 8 zile, Asociația T9 și fostul lor coleg, Daniel Doboș, organizează un cros caritabil, iar cu banii adunați se va reabilita Cimitirul Eroilor din Cimitirul Turda Veche.

„În data de 10 martie, circa 20 de persoane au participat la o acțiune de curățare a Cimitirului Eroilor, din Turda. Sâmbătă, 21 aprilie, 100 de persoane sunt așteptate să participe la Crosul Caritabil „Redăm Demnitatea Eroilor Noștri”.

Fondurile strânse din donațiile participanților vor fi utilizate apoi pentru reabilitarea Cimitirului Eroilor din Cimitirul Turda Veche.

Vino și tu alături de Daniel Doboș, Tibi Ușeriu și de iubitorii sportului și ai Turzii ! Împreună redăm demnitatea eroilor noștri!”, spun reprezentanții T9 într-un comunicat de presă.

Totuși, această campanie a celor de la T9 se aseamănă izbitor de mult cu ceea ce au transmis reprezentanții Primăriei Turda în 1 decembrie 2017.

Printr-un comunicat de presă remis la acel moment, Primăria Turda prezenta 50 de obiective pe care și le-a propus cu privire la Centenarul de la Marea Unire.

La punctul 17 de pe lista de obiective apare „17. Campanie de responsabilizare a proprietarilor – curățenie și amenajări în cimitirele eroilor ”.

Astfel apare întrebarea: cât de originali sunt reprezentanții T9 dacă pun în aplicare un plan al Primăriei Turda.

Bineînțeles că la fel de intrigant ni se pare și faptul că, deși suntem în plină campanie de curățenie a Turzii, încă nu a fost transmis, de Primăria Turda, când vor fi curățate cimitirele eroilor.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: