spot_img

De ce romanii prefera cazinourile online

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Speranța unui câștig rapid, din confortul de acasă, îi determină pe mulți dintre români să aleagă beneficiile unui cazino online. Ce poate fi mai relaxant decât să te loghezi, să începi să te joci, cu investiție minimă și să câștigi banii pentru o vacanță la munte?

Cu toții am văzut filme în care protagoniștii sunt oameni simpli, care au posibilitatea de a câștiga o sumă fabuloasă, la cazino, din pur noroc și, de multe ori, ne-am întrebat în sinea noastră: De ce nu și eu?

Jucând la cazino din confortul de acasă ai șansa unui bonus fără depunere, care să te ajute la câștigurile viitoare.

Pe piața din România funcționează, actualmente, zeci sau chiar sute de cazinouri online, însă să-l alegi pe cel potrivit ție este „cheia către succes”.

Cazinourile sunt legale şi sigure

Tot ceea ce există în online în materie de cazinouri şi jocuri la cazinouri online trebuie sa fie licentiate. ONJN, sigla care desemnează Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, este organismul statului român care are ca obiect de activitate supravegherea jocurilor de noroc din ţară. O licenţă acordată de către acest organism are o valabilitate care se întinde pe 10 ani, interval în care cazinoul este supravegheat şi controlat constant de această entitate.

În cadrul licenţei acordate se verifică pentru fiecare cazino licenţiat existenţa certificatelor de tip eCOGRA şi SSl. În ceea ce priveşte supravegherea realizată de către ONJN, aceasta îmbracă mai multe aspecte. Pe lângă existenţa certificatelor care atestă seriozitatea cazinoului online, ONJN se face remarcat prin publicarea la zi a unei liste negre. Pe această listă se vor identifica întotdeauna cazinourile cu probleme, cele care au expirată licenţa de funcţionare sau cele care au intrat sub incidenţa legilor penale.

Premiile pot fi de milioane de RON

Toate cazinourile legale care activează în online oferă premii care pot deveni pe alocuri ameţitoare. Este parte din politica de marketing pe care o aplică constant şi care place în mod deosebit consumatorului final, jucătorul.

Se pot identifica 3 posibilităţi majore prin care orice jucător poate intra în posesia unor premii excepţionale, care depăşesc frecvent 1 milion de RON.

Sloturi construite cu jackpoturi progresive, unde trebuie menţionat producătorul de software EGT. Toate sloturile care poartă marca acestei companii oferă posibilitatea achiziţionării a 4 trepte de jackpot, diferite ca şi mărime. Aceste jackpoturi au ataşate fiecare câte un semn de carte distinct, cel mai mare fiind cel care se identifică cu semnul de inimă neagră. Dacă jucătorul va întoarce în modul de jackpot 3 cărţi identice ca semn din cele 12 disponibile, va intra în posesia acestui premiu important.

Jocuri live de tip show, unde exemplul cel mai edificator îl constituie jocul Crazy Time. Jocul îmbină de minune distracţia dar oferă şi premii imense în bani prin intermediul prezentatorului din joc. Acesta va însoţi jucătorul pe tot parcursul jocului şi îl va dirija în obţinerea premiilor celor mai mari. Şi aici se poate ajunge la premii care depăşesc 1 milion de RON, ceea ce justifică creşterea în popularitate a acestui joc de la o zi la alta.

Turnee dedicate jocurilor de masă dar şi cele în care sloturile sunt vedetele. Aceste turnee au marele avantaj că le permite jucătorilor acces gratuit dacă sunt clienţii platformei prin aşa numitele vouchere gratuite de participare. În acest fel orice jucător are şansa să câştige marele premiu, care şi aici se poate constitui dintr-un milion de RON.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

8 Motive să Alegi un Audit SEO Pentru Site-ul Tău

Căutările pe internet au devenit o normalitate a zilelor noastre, mai ales odată cu dezvoltarea incredibilă a dispozitivelor...

Cum sa alegi canapeaua sau coltarul dorit

Venirea primăverii aduce cu sine perioada perfectă în care-ți poți înnoi casa sau apartamentul, cumpărând o canapea sau...

Experiența și profesionalismul sunt FUNDAMENTALE în orice-ți propui!

Este debut de Primăvară și, după o perioadă lungă de stat în casă, oamenii s-au transformat într-un adevărat...

Filme care ar putea fi transformate în sloturi

Există multe jocuri de cazino care se bazează pe teme populare, cum ar fi emisiuni de televiziune, sport,...
spot_img

Concert Ad-Libitum Voces la Turda

    Primăvara începe la Turda cu AD LIBITUM VOICES, cea mai iubită și apreciată trupă de pop-opera din România. Cei patru artiști lirici din...
%d bloggers like this: