spot_img
spot_imgspot_img
DEZVĂLUIRIDe ce nu este acuzat FEFE de trafic de droguri?

De ce nu este acuzat FEFE de trafic de droguri?

Cazul ghirișeanului, Ferdean Călin Petre (zis FEFE) a revenit în atenția publică, după ce o parte a „presei clujene” a reînviat subiectul.

Pentru cine nu știe, Fefe a primit 7 ani de închisoare pentru „șantaj” după ce (spun colegii din „presa clujeană) ar fi șantajat-o pe „Dorina” să obțină o procură din partea mamei ei, pentru a o duce în Germania să practice BOX.

„Ulterior acestei petreceri, Dorina (numele este unul fictiv pentru a proteja identitatea minorei, n.red,) şi inculpatul Ferdean au menţinut relaţiile. Mai mult, inculpatul i-a furnizat Dorinei, în cursul lunii septembrie 2019, în mod repetat, substanţe cu efect psihoactiv (posibil etnobotanice), profitând de faptul că Dorina era deja consumatoare de astfel de substanţe (devenind dependentă). 

De la mijlocul lunii septembrie 2019 şi până în data de 14 noiembrie 2019, inculpatul i-a cerut Dorinei să îi aducă o procură notarială semnată de mama ei (prin care să îl împuternicească să o însoţească pe Dorina în afara ţării). Solicitarea a fost făcută în mod repetat şi sub ameninţarea că în lipsa procurii inculpatul nu îi mai dă Dorinei substanţe cu efect psihoactiv, iar Dorina va trebui să îi achite suma de 4000 de lei, reprezentând contravaloarea substanţelor pe care inculpatul i le furnizase.”, scrie „presa clujeană”.

Bun, iar acum noi ne întrebăm: Dacă Ferdean Călin zis Fefe, a dat DROGURI sau ETNOBOTANICE unei puștoaice de 16 ani, de ce nu a fost acuzat FEFE de traffic de droguri?

Mai mult, de ce nu s-au găsit DROGURI acasă la Fefe în ziua în care a fost percheziționat de Poliția Municipiului Câmpia Turzii?

Păi … iată de ce ?

„O puștoaică, a cărei identitate o vom proteja printr-un nume fictiv, Dorina, a fost la un pas să devină victima prostituției prin metoda loverboy. Turdeanul Ferdean Petre Călin, cunoscut în mediul interlop sub numele de Fefe, i-a promis Dorinei că o va face campioană la box în Occident. Condițiile impuse au fost simple: după ce fata a fost făcută să consume etnobotanice din ce în ce mai des, Fefe i-a spus că trebuie să își convingă mama să semneze o procură notarială pentru a putea ieși din țară alături de el. Din fericire au intervenit procurorii, iar Ferdean a fost condamnat de prima instanță la 7 ani de închisoare cu executare.

În 2019, trei fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au mers la discoteca din Triteni. Puștanii s-au întâlnit acolo cu Ferdean Petre Călin (43 de ani), zis Fefe, care le-a dat de băut și i-a invitat acasă la el, la o petrecere.

La cheful organizat au participat cei patru copii, gazda, care atunci avea 43 de ani, un cuplu tânăr, cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, și alte 3 persoane de aproximativ 30 ani. Potrivit referatului făcut de poliție în baza declarațiilor celor audiați în dosar, ”cuplul tânăr de 20-25 de ani (o femeie și un bărbat) au adus substanţe psihoactive „o grămadă de mărfuri, prafuri de mai multe culori”, după cum s-a exprimat în declarații unul dintre puștani.”, scrie „presa clujeană”…

Faptele astea s-au petrecut în 2019, iar Fefe a fost percheziționat și arestat în 2020, la 8 luni după presupusele FAPTE. În 8 luni, polițiștii din Câmpia Turzii n-au fost în stare să facă un flagrant?

După cum vedeți mai sus, nici măcar la cheful de la care a pornit toată tărășenia, inclusiv dosarul penal soldat cu condamnarea lui Ferdean Călin, NU EL a fost cel care a adus drogurile … ci un „cuplu mai tânăr”. Fefe nici nu avea cum să aducă droguri, că-n seara aia era MORT DE BEAT, lucru confirmat de toți martorii din dosar.

Cât privește „persoana vătămată”, oare chiar au uitat polițiștii și procurorii faptul că „Dorina” a fost implicată într-o tâlhărie, urmată de moartea victimei? Da, era minoră și a scăpat de urmărirea penală, dar …

Dar … dacă Parchetul Turda știe că Fefe a șantajat-o pe Bodea cu pretextul că-I dă etnobotanice … de ce nu i-au făcut dosar pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile având effect psihoactiv?

Când judecătorii Curții de Apel Cluj vor răspunde la întrebarea asta, vor da și soluția care trebuie în acest dosar !

Adevărul este doar unul: Ferdean Călin Petre a fost condamnat FĂRĂ PROBE, doar cu declarații, FĂRĂ MĂCAR UN DENUNȚ, în baza trecutului său infracțional, lucru menționat INCLUSIV în motivarea Judecătoriei Turda.

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

“Bunatati de la Dorin… si Iulia” – brand de Campia Turzii

Toamna se numara bunatatile, iar in aceasta dupa-amiaza, Dorin...

A fost dezvăluit Marele Plan al NATO pentru un război împotriva Rusiei: este pregătit minuțios de 14 ani

Țările NATO au început să se pregătească pentru confruntarea cu Rusia și revenirea...

Vezi ce au decis judecătorii despre violatorul de la Câmpia Turzii

Astăzi, Judecătoria Turda a trebuit să stabilească dacă Nicolae...

⚽Pe Stadionul „Mihai Adam” a revenit farmecul competițiilor sportive

🏐În acest week-end, baza noastră sportivă a găzduit primul...

Tinichigiu din Câmpia Turzii, în arest preventiv după ce a condus beat sau drogat

Un tinichigiu din Câmpia Turzii, specializat în reducerea efectelor...

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, in finala Early Innovators

Astăzi s-a desfășurat Finala Early Innovators - Business Plan...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: