spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Datorită lui Cristian Matei și a echipei sale, Turda e singurul oraș clujean care are asta!

Să patinezi sub soarele arzător, în plină zi de primăvară – o idee care pentru unii ar părea „crazy”, pentru turdeni se poate … și se va putea tot timpul anului datorită unei idei a unui singur om – Cristian Octavian Matei.

Fiți fără griji, toți ăia care urlă „jos, sus, stânga, dreapta!” își vor duce copiii și nepoții la patinoarul „all-season” gândit de managerul Turzii.

Ieri s-a inaugurat minunăția și a fost „full-house” în Parcul Tineretului.

A fost o zi cu dans, muzică și spectacol! Lumea s-a simțit minunat sub soarele cald al primăverii, iar copiii au fost fericiti si veseli alături de părinți.

Pentru că am avut parte de o vreme încântătoare, distracția copiilor a fost atât la patinoar cât și la locurile de joacă.

Dragilor, vă invităm să veniți zilnic la Centrul Multifuncțional, unde veți găsi nu doar patinoarul, ci și o varietate de alte activități recreative, cu aparate de joacă moderne, pe categorii de vârstă.

Mai mult decât atât, Centrul Multifuncțional e o oază de relaxare şi linişte pentru toate vârstele, începând de la copii, adolescenți şi până la părinți şi bunici.

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la Centrul Multifuncțional, să ne bucurăm de zilele frumoase de primăvară”, a declarat Cristian Matei, artizanul investițiilor care transformă Turda.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img