spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Dansatorii turdeni, la capătul ultimului concurs național

spot_img

Ultimul Concurs Național la care au participat sportivii Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, a fost la Brașov în 1-2 iunie. Aici au avut loc două competiții naționale : Campionatul Național de 10 Dansuri și Cupa Brașov – Ed. XXIII. La competiții au participat peste 800 de sportivi din toată țara .

KARINA BRUMAR s-a calificat în finala de Solo Fete Bronz 12-15 ani unde a obținut Locul 5, asftfel ea a promovat în clasă superioară.
TEODORA LUDUȘAN s-a calificat în finala Solo Fete Argint 12-15 ani, la prima ei participare, unde a obținut Locul 6.
LUCAS SELEGEAN – ANDREEA CORDEA s-au calificat în semifinala competiției de clasă H 12-15 ani, unde au obținut Locul 12, un loc extraordinar având în vedere că Andreea a dansat cu fisură la menisc și ruptură musculară.

D-l ALIN MIRON a fost secretarul principal al celor două competiții, iar D-na DIANA MIRON arbitru delegat la Campionatul Național de 10 D, cât și arbitru invitat la Cupa Brașov.

Vineri 31 mai la Turda ARENA au evoluat pe scenă o mare parte a sportivilor clubului, cu dansuri de caracter, dance line, dans sportiv, artistic dance, dansuri caraibiene.

Mulțumim organizatorilor pentru invitație !

Felicitări tuturor pentru prestație și pentru rezultatele deosebite !

spot_img
spot_img
spot_img