spot_img
spot_imgspot_img
Știri din zonăTureniDaniela Mănăilă: Unii fac administrație publică locală și respectă legile, alții fac...

Daniela Mănăilă: Unii fac administrație publică locală și respectă legile, alții fac politică și dau din gură, probabil pentru că sunt deja în campanie electorală

Deputatul USR Cluj Viorel Băltărețu s-a filmat la intrarea în Tureni și m-a acuzat că nu întocmesc planurile parcelare pentru terenurile care urmează să fie expropriate în vederea realizării legăturii rutiere între DN1 și A3. Vă atașez un răspuns al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI), transmis chiar deputatului USR, în care scrie în clar că această obligație nu revine Primăriei Tureni. Răspunsul OCPI l-a făcut pe Viorel Băltărețu să schimbe tonul. Într-o declarație oferită platformei de știri TurdaNews.net, deputatul nu mai susține că mă opun ca oamenii să își încaseze banii care li se cuvin, ci că sunt necooperantă.
 
Stimate Viorel Băltărețu, eu sunt foarte cooperantă. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții asocierii care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor. Am mers pe teren, mi-am arătat întreaga disponibilitate să sprijin proiectul cu orice este posibil, astfel încât șantierul să îi afecteze cât mai puțin pe locuitorii comunei. Cooperarea mea are o singură limită: legea. Respectarea legii nu este negociabilă, la Tureni. Întocmirea planurilor parcelare de către Primărie ar fi ajuns pe masa Curții de Conturi, odată ce pentru acest proiect sarcina a revenit OCPI. Sincer, dacă aș fi deputat în Parlamentul României și nu vreun vlogger, aș avea mai multă grijă ce afirm. Din păcate, deputatul a ales să fie doar un vlogger și să dea din gură.
 
Sunt convinsă că de fapt, Viorel Băltărețu este de bună credință. Am văzut însă că, atunci când s-a filmat ca un vlogger, a venit însoțit de reprezentanți ai altor două partide. Probabil că aceștia s-au folosit de naivitatea sa. Sunt curioasă dacă USR știe că deputatul are parteneri din PMP și PSD. Ori poate se pregătește o coaliție, la Tureni sau în județul Cluj, PSD + USR, și noi încă nu am aflat.
 
Cum spuneam, noi facem administrație publică locală și ne ghidăm după lege. Pentru partea cu filmatul, îl rugăm pe deputatul vlogger să ne facă o ofertă de preț, poate ar merita să promoveze cineva în format video toate lucrurile bune care se întâmplă la Tureni și minunata calitate a oamenilor care locuiesc în această comună.
 
Cu stimă,
Daniela Mănăilă
primarul comunei Tureni
- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Raliul Clujului – în premieră – la TURENI

În calitate de partener în organizarea evenimentului Raliul Clujului...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Tureni

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

3 masini implicate in accidentul de la Tureni

ISU Cluj a revenit cu detalii in ceea ce...

Accident GRAV la Tureni – coloana pe kilometri intregi

Un accident rutier GRAV s-a petrecut, in aceasta seara,...

Încă un accident la Tureni! OARE, ACOLO NU SE POATE REGLEMENTA CIRCULAȚIA?

Intersecția dintre DN1 și DJ103G este cea mai periculoasă...

ANUNȚ DEOSEBIT DE IMPORTANT!

-în atenția TUTUROR cetățenilor, precum și a comercianților care...

Primăria Tureni: Atenție, lucrări!

Stimați cetățeni, vă informăm că astăzi au loc lucrări de...

✅Zilele comunei TURENI – 16 – 17 SEPTEMBRIE 2023

❗Vă invităm să petrecem împreună momente de neuitat, pe...

ATENTIE! Se ia apa la Tureni!

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Tureni Compania...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: