fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIDaniel Buda vrea să laude PNL Câmpia Turzii, da-l bate aritmetica

Daniel Buda vrea să laude PNL Câmpia Turzii, da-l bate aritmetica

- Advertisement -

După ce PNL Câmpia Turzii și-a ales noul for de conducere „în mod democratic”, chiar dacă nu i-a văzut nimeni „din afară”, președintele PNL Cluj, Daniel Buda, s-a apucat să aducă osanale Câmpiei Turzii și, în speță, echipei de conducere.

„Peste 80 de milioane de euro au fost până în acest moment absorbite de administrația locală și care au dus la o creștere a calității vieții cetățenilor din Câmpia Turzii. ”, a spus Daniel Buda, în rândul său de osanale.

Singura problemă a europarlamentarului clujean este că 1+1 nu este egal cu 5 și că aritmetica este o știință exactă, spre deosebire de politică, care este o … 🙂 

Așadar, RefleqtMedia a analizat bugetele, respectiv sumele finanțate din FEDR, pentru toate contractele cu finanțare europeană semnate de Primăria Câmpia Turzii în ultimii 5 ani.

Doamnelor și domnilor, spre stupoarea domnului Daniel Buda, cei 80.000.000 de euro sunt, de fapt 27.916.136 euro … adică aproximativ o treime din suma lansată de președintele PNL Cluj.

Am fost indulgenți și am adăugat și cele „4.2 milioane de lei” pe care Primăria le flutură în spațiul public ca venind prin contractul de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare … și care, de fapt, sunt puțin peste 2.7 milioane de lei, adică puțin aproape 600.000 de euro.

Tot nu ne-a dat 80.000.000 cum i-a dat lui Daniel Buda.

Cât privește creșterea calității vieții la Câmpia Turzii … asta este o altă poveste frumoasă, inventată de Daniel Buda.

Rușine, domnule Buda … MINȚIȚI!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

A depozitat deseuri pe malul Ariesului – a fost prins de...

0
❗Poliția Locală a surprins din nou o persoană care depozita ilegal materiale de construcții pe malul Arieșului. Cel responsabil a fost sancționat...

Comentarii

%d bloggers like this: