fbpx
HomeDEZVĂLUIRIDan Turcu, acuzat ca a batut un individ. Presupusa victima acuzata de...
spot_img
spot_img

Dan Turcu, acuzat ca a batut un individ. Presupusa victima acuzata de santaj

- Publicitate -
spot_img

O poveste cu multe ite incurcate se desfasoara in aceste zile, in Campia Turzii.

Un om din oras il acuza pe tanarul afacerist, Dan Turcu, de faptul ca i-a batut prietenul.

În jurul orei 1.00 – 1.30 eram pregătiţi să plecăm  spre domiciliu, aşa că până să ne luăm gecile pe noi Florin a mers până la baie. Însă, când a coborât scările cineva l-a împins din spate, iar el l-a întrebat care-i „baiul”. Întrebarea l-a costat scump de tot fiindcă a încasat mai mulţi pumni, atât de tare încât a fost lăsat lat, şi abandonat acolo de către agresor. Ştiu asta din relatările ulterioare ale lui Florin, pentru că eu n-am fost cu el pe scări, doar l-am găsit la locul respectiv după circa unu-două minute de absenţă, îngrijorat că nu mai apare. Avea ochii daţi peste cap şi l-am trezit cu mare greutate, stropindu-l cu apă, după care l-am condus pe propriile lui picioare până la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, aflat la vreo cinci minute de local. (…)”, declara un cetatean, pentru Gazeta de Cluj.

In replica, tanarul afacerist se para, spunand ca el a fost provocat si ca se incearca un santaj impotriva sa.

“Din câte ştiu, acest om nu lucrează de foarte mult timp, este aflat şi în atenţia poliţiei ca suspect la nişte furturi. În seara de vineri spre sâmbătă eu am fost cel care a anunţat poliţia, după incident, şi le-am relatat că nu doresc să fac plângere, doar doresc să se consemneze acest incident. Omul respectiv m-a provocat – mai mult ca sigur – ca să-mi ia după aceea banii. Ba, mai mult, după altercaţie mi-a trimis, prin interpuşi, un mesaj că ar fi bine să-i ofer bani ca să nu depună plângere, ameninţându-mă indirect că se va adresa presei şi îmi va prejudicia imaginea. Eu am refuzat s-o fac deoarece m-am considerat provocat şi posibila victimă a unui şantaj. Oricum, poliţia se va convinge, după ce va urmări imaginile de pe cameră, că nu am fost eu cel care a lovit primul”, a spus Dan Turcu.

Ceea ce nu stie tanarul e ca indiferent cine a lovit primul, ranile pe care i le-a provocat victimei sale i-ar putea aduce un dosar penal.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: