25 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiDan Remeș - CSM Câmpia Turzii: „Încercăm să ne ridicăm la nivelul...

Dan Remeș – CSM Câmpia Turzii: „Încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarului”

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi, începând cu ora 17:00, CSM Câmpia Turzii se deplasează la Zalău, pentru a juca împotriva liderului campionatului, Volei Municipal Zalău, în cea mai grea încercare a galben-albaștrilor din acest sezon.

Înainte de meci, Dan Remeș – antrenorul jucător al formației din Câmpia Turzii, a acordat o scurtă declarație pentru ziarul Sportul Sălăjean.

„ Este un meci greu, cum de fapt sunt toate meciurile pentru noi. Întâlnim o echipă foarte bună, care este candidată la câştigarea campionatului, cu jucători de mare calitate şi un antrenor cu mare experienţă. Noi venim la Zalău să facem un meci bun şi încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarului. Până în luna decembrie am făcut o muncă bună la CSM Câmpia Turzii, dar următoarea concluzie o vom trage după terminarea play-out-ului. Am avut o evoluţie bună, dar cu mai multă atenţie puteam avea rezultate şi mai bune” , a spus Remeș pentru ziarul din Zalău.

Înaintea acestei partide, CSM Câmpia Turzii se află pe locul 8, din 10 formații, cu doar 14 puncte, în timp ce Volei Municipal Zalău este pe prima poziție, acumulând 44 de puncte.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: