Daciana aduce Marele Trofeu la Câmpia Turzii!

spot_imgspot_img

Deja este un lucru știut: ori de câte ori participă Daciana Constantea la un concurs de interpretare, vine acasă încărcată de premii câștigate grație talentului, vocii cristaline, pasiunii, seriozității și nu în ultimul rând, a muncii depuse și a îndrumării de specialitate.

Trofeul la secțiunea „Etno”, două premii întâi și Marele Trofeu, aceasta a fost „recolta” cu care s-a întors Daciana de la concursul Festivalul Internațional de Artă „Provocarea Talentelor”, ediția a XXXII-a „Sub Steaua lui Eminescu”, Campionatul de artă 2018- etapa I, găzduit de MAURO’S Pub & More, din Bacău. 80 de concurenți s-au înscris în această competiție, iar juriul de specialitate, condus de compozitorul Marcel Iorga i-a decernat Marele Trofeu Dacianei, precum și unui concurent din Bacău.

Daciana a concurat la 3 secțiuni: muzică pop românească, muzică pop internațională și muzică etno și a interpretat piesele: „Mai frumoasă”, „If I were a boy” și „Dor”. Numărul distincțiilor cucerite în 41 de competiții a ajuns deja la 94 și este în continuă creștere, deoarece tânăra interpretă este înscrisă și la alte concursuri ce se vor derula pe tot parcursul anului.

Fetița este pregătită și îndrumată de distinsa doamnă profesor, soprana Anca Pârlog, de la Scoala de studii muzicale si arte „Next Star Studio”, și beneficiază de sprijin din partea Asociației Pentru Familie pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de participarea la concursuri.

Chiar dacă este deja o mică vedetă, Daciana este o elevă sârguincioasă, și-a făcut temele și a citit „Baltagul”. Învață bine, mai ales că este elevă în clasa a VIII-a, fiind în pragul examenului de evaluare națională. O felicităm și îi dorim mult succes și pe mai departe!

spot_img
%d