spot_img

Cuvântul lui Dumnezeu – un mod de viață a Părintelui CONSTANTIN NECULA

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Postul Învierii Mântuitorului nostru, Iisus Hristos este, în egală măsură, o perioadă de reflexie asupra curățeniei noastre sufletești, dar și de smerenie, față de puterea divină.

Ce prilej mai potrivit să realizăm o analiză asupra propriilor noastre fapte decât momentul în care așteptăm, în mod simbolic, pogorârea lui Iisus Hristos, de pe Sfânta Cruce și Învierea sa, în cetatea Ierusalimului.

Pentru a aduce un crâmpei de pace sufletească, pentru iubitorii Cuvântului lui Dumnezeu, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită duminică, 10 aprilie 2022, de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, pentru a lua parte la evenimentul „Cuvântul lui Dumnezeu – Lumina vieții”.

Cu această ocazie, veți putea asculta minunatele pricesne și cântece patriotice interpretate de Grupul Psaltic TRONOS  al Catedralei Patriarhale din București. Grupul TRONOS are o activitate, în slujba lui Dumnezeu și a muzicii, de peste 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate corale bărbătești din România.

De asemenea, în cadrul evenimentului va avea loc conferința „Modelele pocăinței în Hristos și în Biserică”, susținută de Preot Profesor Doctor CONSTANTIN NECULA, unul dintre cei mai iubiți preoți ai zilelor noastre.

Preotul CONSTANTIN NECULA, cunoscut pentru nonconformisul său în propăvăduirea credinţei, ne încurajează să nu ne mai raportăm la Dumnezeu ca la o entitate înfricoşătoare, ci să-l privim aşa cum e cu adevărat: îndelung răbdător, dar şi în pas cu vremurile.

Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Altex va scoate la vânzare 2 milioane de măști chirurgicale, cu 1.5 lei bucata

Altex România scoate la vânzare, începând de joi, în cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy, dar și online, circa 2 milioane de...
%d bloggers like this: