spot_img
spot_imgspot_img
BREAKING NEWSCurtea de Apel Cluj a decis: FEFE, LIBER!

Curtea de Apel Cluj a decis: FEFE, LIBER!

Curtea de Apel Cluj a decis astăzi ACHITAREA lu Petre Călin Ferdean, zis Fefe, pentru acuzațiile de șantaj.

„Ora estimata: 8:30
Complet: Completul 7A
Tip solutie: Achitare
Solutia pe scurt: În conformitate cu prev. art.421 pct.2 lit.a Cpp admite apelul declarat de către inculpatul F P C , împotriva s.p. 330/25.08.2022 a Judecătoriei Turda pe care o desfiinţează în parte şi pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite: În baza art.396 alin. 5 rap la art. art.16 alin.1 lit.a C.p.p. dispune achitarea inculpatului sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj prev. de art.207 alin.1 şi 3 C.p. cu aplicarea art.35 alin.1 şi art.77 alin.1 lit.e C.p. Înlătură dispoziţia privind confiscarea specială în favoarea statului, de la inculpatul F P C , a sumei de 4000 de lei. Respinge acţiunea civilă promovată de către partea civilă B D G , Dispune ridicarea măsurii asiguratorii dispusă prin ordonan?a din data de 20.08.2020 dată în dosarul de urmărire penală nr. 3022/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda asupra autovehiculului Înlătură obligarea inculpatului la plata cheltuielilor judiciare avansate de către stat la fond. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei atacate care nu contravin prezentei. Stabileşte în favoarea Baroului Cluj suma de 200 lei, respectiv 350 lei onorarii parţiale apărători din oficiu sumă ce se vor avansa din FMJ pentru av. C A şi C H . Cheltuielile judiciare avansate de către stat cu prezentul apel rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată azi, 24 august 2023, prin punerea la dispoziţia procurorului şi a părţilor , prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  1336/2023  24.08.2023”, este decizia instanței.

În urmă cu un an, Judecătoria Turda îl „încălța” pe bărbatul din Câmpia Turzii cu o pedeapsă de 7 ani de închisoare, pentru o faptă care – potrivit Curții de Apel Cluj – NU EXISTĂ!

Totul a început în 2020, când o adolescentă de 16 ani din Câmpia Turzii, cunoscută drept consumatoare de stupefiante, l-ar fi acuzat pe Fefe de șantaj! Aceasta le-ar fi povestit atât polițiștilor, cât și procurorilor că Fefe i-ar fi cerut o împuternicire semnată de mama ei, pentru a o duce să practice box în Germania. „Dacă nu îi dădea împuternicirea, Fefe nu i-ar mai fi dat droguri”.

Problema, însă, ridicată chiar și de RefleqtMedia, a fost simplă: de ce nu a fost acuzat Fefe, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, de TRAFIC sau DEȚINERE de droguri

Nici o probă temeinică, nici o înregistrare, nici o dovadă fizică, absolut nici un aspect temeinic nu a indicat fapta de șantaj sau deținere de „droguri” sau substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, în faza de cercetare penală, judiciaristul de la Câmpia Turzii a audiat-o prima dată pe MAMA „părții vătămate”, în calitate de martor, apoi a realizat o … sesizare din oficiu și a audiat-o pe „partea vătămată” – amatorism polițienesc sau abuz, vor vedea instanțele abilitate.

În timp ce Judecătoria Turda și Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda au IGNORAT acest argument, bazându-se doar pe „palmaresul de interlop” al lui Fefe, completul de judecată de la Curtea de Apel Cluj a acționat, într-adevăr, cu celeritate și cu CAP!

Aceasta este a doua victorie a lui Călin Petre Ferdean împotriva justiției oarbe și retardate, din România! Anul trecut, printr-un recurs în anule, Fefe și-a obținut achitarea într-un dosar în care era acuzat de Constituire de Grup Infracțional Organizat.

Începând de astăzi, Petre Călin Ferdean este un om liber, un om curat, atât în fața legii, cât și în fața prietenilor săi!

Pe de altă parte, oamenii care l-au târât în noroi sunt foarte pasibili de judecăți și procese … onoarea unui om nu poate fi pătată atât de ușor! 

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Accident la coborârea de pe A10, la Turda

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, survenit...

Vezi ce au decis judecătorii despre violatorul de la Câmpia Turzii

Astăzi, Judecătoria Turda a trebuit să stabilească dacă Nicolae...

⚽Pe Stadionul „Mihai Adam” a revenit farmecul competițiilor sportive

🏐În acest week-end, baza noastră sportivă a găzduit primul...

Tinichigiu din Câmpia Turzii, în arest preventiv după ce a condus beat sau drogat

Un tinichigiu din Câmpia Turzii, specializat în reducerea efectelor...

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, in finala Early Innovators

Astăzi s-a desfășurat Finala Early Innovators - Business Plan...

Fetiță RĂNITĂ în Parcul Municipal Berc

O fetiță de doar câțiva anișori, a fost rănită...

Noi fonduri de la Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul „Dr. Cornel IGNA”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: