fbpx
HomeȘtiri din zonăMihai ViteazuCunoștințele , talentul, dar mai ales perseverența aduc diplome elevilor din Mihai...
spot_img
spot_img

Cunoștințele , talentul, dar mai ales perseverența aduc diplome elevilor din Mihai Viteazu

- Publicitate -
spot_img

  Deși a fost weekend, zilele  de 30-31 martie 2019, au fost pline de concursuri și competiții în care elevii Școlii Gimnaziale ”Mihai Vodă” s-au întrecut cu colegii lor din toată țara.

             Matematicienii au participat la renumitul concurs interjudețean de matematică și informatică ”Marian Țarină”-ediția a XIX-a, organizat de Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda. În urma evaluării, eleva clasei a V-a, Arion Cristina Maria, a obținut  Mențiune.

            Micii artiști din Mihai Viteazu, alături de elevi din 34 de școli gimnaziale și licee s-au întrecut la Concursul regional interdisciplinar ”Şcoala mea are talent”, ediția a III-a, organizat de Palatul Copiilor Sibiu în colaborare cu Asociaţia „Domy Music Star” Sibiu.  La compețițiile desfășurate la  Biblioteca Judeţeană ASTRA reprezentanții școlii au obținut premii la toate secțiunile la care au participat: Drule Raluca (clasa a IV-a ) Premiul I la muzică populară, Suciu Ștefan ( clasa a III-a) Premiul I la secțiunea teatru și Luca Teodora (clasa a IV-a) Premiul III la pictură, iar prin însumarea rezultatelor echipajul școlii a obținut Premiul II.

            Talentații în sportul minții au participat la  Memorialul Mircea Rădulescu- ediţia a XIX-a, organizat de Federația Română pentru șah. Elevii Luca Teodora și Luca Ștefan au obținut Premiul al III-lea.

            Tot în acestă perioadă s-au anunțat rezultatele la olimpiadele de limba și literatura română și la matematică. La Olimpiada satelor la matematică Arion Cristina Maria din clasa a V-a a obținut Premiul I cu calificare la faza națională, iar  Bica Roxana din clasa a IV-a Premiul al  III-lea. Cele două eleve vor participa  la faza interjudețeană a Olimpiadei satelor din Transilvania, organizată în Bobota, jud.Sălaj. Rezultatele nu s-au oprit aici. Elevii școlii au adus și 5 mențiuni: Suciu Ioana și Ghib Alexandru( clasa a IV-a), Marțiș Daniela, Socaciu Ioana și Cirebea Raul ( clasa a V-a).

            La limba și literatura română avem două mențiuni: Socaciu Ioana din clasa a V-a  la Universul Cunoașterii prin Lectură și Bogdan Alesia din  clasa a VI-a la OLAV.

         Îi felicităm pentru prestația deosebită și le urăm succes în continuare!

                                                Prof.Gabriela Gombasi-director adjunct

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: