spot_img

Cum se vede de la Turda schimbarea de președinte la Federația Română de Handbal

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Ieri, la București, au avut loc alegerile pentru noul consiliu director al Federației Române de Handbal.

Constantin Din a fost ales, cu majoritate zdrobitoare, după ce Alexandru Dedu a încercat să acapareze alegerile, folosind un comportament abuziv.

Ca fost membru al Comitetului Director al FRH, Flaviu Sâsâeac – președintele AHC Potaissa Turda  – a fost omul PERFECT pentru a vedea cum se simte „în teritoriu” schimbarea de regim de la FRH.

„A fost o alegere facuta cu o majoritate clara care ii confera o legitimitate evidenta pentru mandatul de presedinte. Concluzia este ca programul domnului Din a fost unul extrem de bine vazut de membrii afliati ai FRH si nu putem decat sa ii uram mult succes in atingerea obiectivelor propuse cu consecinta aducerii handbalului romanesc la locul mult dorit al marilor performante!”, a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa, pentru RefleqtMedia.

În 2015, Constantin Din a arbitrat finala Ligii Campionilor, FC Barcelona – Veszprem, în care formația catalană condusă de Xavier Pascual, în prezent selecționerul României, a câștigat trofeul.
Noul președinte al Federației Române de Handbal a arbitrat la cel mai înalt nivel și la Campionatul European, Campionatul Mondial și Jocurile Olimpice. În 2008 a ajuns până în finala mică, în calitate de arbitru, la Jocurile Olimpice. În total a oficiat, alături de Sorin Dinu, la 7 turnee majore de seniori, ultima prezență la acest nivel fiind la Campionatul European din 2018, când de asemenea a primit finala mică.
 
Am avut ocazia să particip la toate competițiile importante (Campionate Naționale, Europene, Mondiale și Jocuri Olimpice), unde am reușit să acumulez informații prețioase din interacțiunea cu celelalte federații bine dezvoltate din întreaga lume. Am reușit să creez un sistem relațional puternic, care cu siguranță va veni în ajutorul României și al Federației Române de Handbal.
 
Bineînteles, experiența în administrarea afacerilor și capacitatea de a construi un plan cu obiective clare sunt și ele un factor diferențiator“, a declarat Constantin Din într-un interviu pentru Eurosport, atunci când a fost întrebart care ar fi plusurile lui pentru funcția de președinte, în raport cu ceilalți contracandidați.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...

Câte cazuri de COVID-19 mai sunt la Turda și Câmpia Turzii?

În ultimele 8 săptămâni, infecțiile cu SARS-CoV-2 au cunoscut un trend descendent, deși oamenii nu mai poartă măști,...
spot_img

Cristi Căpușan: „Nu era rău dacă aveam 16 căprioare în congelator”

După ce presa județeană și locală a scris despre o descindere a Poliției la adresa omului de afaceri, Cristi Căpușan, patronul terasei „Stejarii” din...
%d bloggers like this: