26 C
Turda
Monday, August 15, 2022
spot_img
HomeOPINIEEditorialCum sa iti terfelesti, cu buna stiinta, propriul oras cand tu esti...

Cum sa iti terfelesti, cu buna stiinta, propriul oras cand tu esti “pentru Campia Turzii”?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Campia Turzii a redevenit faimoasa, in sens negativ, datorita ignorantei pure a unora care se pretind jurnalisti, dar si a unora care cica ar fi Pentru Campia Turzii.

Celebrul viral cu angajatii de la DPCT care astern mixtura asfaltica, la rece, a facut inconjorul televiziunilor, insa daca imaginile prezentate ar fi continut o farama de adevar, ar fi fost cu adevarat bine.

Insa, atunci cand prostia, interesele, ignoranta si jurnalismul de slaba calitate merg mana in mana, se intampla lucruri ridicole.

Acelasi este si cazul de fata in care trei televiziuni care se pretind a fi profesioniste au inghitit galusca lansata de un presupus jurnalist si, impreuna cu autorul clipului, au terfelit imaginea unui oras care, oricum, a avut multe de suferit, de-a lungul anilor.

Idiotilor, doar pentru ca nu cunoasteti modalitatile de lucru din domeniul reparatiilor de drumuri, nu inseamna ca aveti dreptul sa publicati stiri cretine, bazate pe un clip realizat de un cont de facebook

Despre cont nu comentez, ca mi-e concitadin, dar sa iti bati joc de propriul oras si sa continui in prostie si dupa ce primesti explicatii tehnice, publicate prin comunicat de presa de catre directorul societatii care a realizat lucrarea este o dovada de rautate crunta.

Imi iubesc orasul si nu puteam sa raman impasibil cand ii vad pe ignoranti cum staruie in prostie, manjind Campia Turzii cu dezinformari.

Ne mai miram ca lumea nu mai are incredere in mass-media? Cum sa aiba cand stirile se fundamenteaza pe clipuri senzationiste si nu pe reliefarea adevarului?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: