fbpx
spot_img

Cum sa alegi canapeaua sau coltarul dorit

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Venirea primăverii aduce cu sine perioada perfectă în care-ți poți înnoi casa sau apartamentul, cumpărând o canapea sau un colțar în care să te răsfeți, în serile de binging, alături de cei dragi. Dar … câte canapele trebuie să vezi pentru a o recunoaște pe cea potrivită?

Știai că 75% dintre români aleg canapele coțare, datorită versatilității acestora, a spațiului mai mare de depozitare din interior și a dimensiunilor crescute?

Avantajele unei canapele colțar 

Canapelele colțar sunt printre cele mai frecvent folosite datorită designului lor atragator. Sunt foarte confortabile și prezintă multe avantaje pentru orice living datorită formelor și dimensiunilor variate.

Pentru mulți dintre noi, colțarul poate oferi o utilizare mai bună a spațiului dintr-o cameră de zi, deși ocupă mai mult față de o canapea obișnuită. Aici vorbim mai degrabă de o distribuire a spațiului în funcție de locul în care plasăm colțarul. Poți să îl plasezi într-unul din colțurile încăperii și să obții astfel un spațiu suplimentar pentru ședere, unde în mod normal ai plasa două canapele obișnuite la unghi de 90 de grade una de cealaltă. 

Totodată, un colțar are mai multe locuri decât o canapea cu două sau trei locuri, ceea ce îl face ideal pentru o familie numeroasă și un living încăpător. Pe lângă faptul că se folosește îndeosebi pentru relaxare și ședere, colțarul este perfect pentru primirea de mai mulți oaspeți. Poate fi confortabil și pentru dormit fără să fie nevoie să îl extinzi. 

Dar, de ce să te rezumi doar la canapele colțar?

Un magazin de mobilă adevărat este cel în care poți găsi o canapea de catifea pe care să o așezi în livingul tău ideal.

Alegerea canapelei potrivite reprezintă o decizie importantă pe care trebuie să o calculezi foarte bine și pentru care e necesar să aloci mai mult timp pentru a compara opțiunile disponibile pe piață. 

Totodată, cumpărarea unei canapele este o investiție pe termen lung, adică nu o vei schimba foarte des, astfel că trebuie să reprezinte o investiție inteligentă, de care să nu îți pară rău mai târziu. 

Ce aspecte vom atinge în articolul de față care să te ajute în a lua decizia bună atunci când cumperi o canapea?

  • Bugetul pentru canapea 
  • Tipuri de canapele
  • Stiluri de canapele 
  • Spătarul canapelei
  • Brațele canapelei
  • Picioarele canapelei
  • Materialul/ Tapițeria 

Este prețul cel mai important factor care determină alegerea unei canapele? 

Într-adevăr, aspectul financiar contează foarte mult atunci când cumperi un obiect de mobilier mai scump, precum o canapea, deoarece trebuie să se încadreze în bugetul pe care îl ai la dispoziție. Însă există și alte criterii de care este recomandat să ții cont înainte de achiziționarea canapelei și care influențează atât prețul, cât și calitatea acesteia. 

Te-am făcut curios?

Atunci vizitează acest magazin de mobilă și canapele în Târgu Mureș, cu atât mai mult cu cât locuiești în apropiere.

Nu te rezuma doar la achiziții online! Du-te la Târgu Mureș, atinge materialul preferat, privește cu ochii tăi varietatea de canapele și simte mirosul de nou.

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: