fbpx
HomeFEATUREDCum Doamne, iartă-mă, să contești o lucrare NEFINALIZATĂ?
spot_img
spot_img

Cum Doamne, iartă-mă, să contești o lucrare NEFINALIZATĂ?

- Publicitate -
spot_img

E clar, Câmpia Turzii a devenit paradisul părerologilor, în care orice individ care vede ceva, își dă cu părerea despre acest lucru, indiferent dacă are – sau nu – școală în domeniu.

Bunăoară, cetățeanul Florin Liviu Taloș, care-i supărat nevoie mare pe Dorin Lojigan din raționamente care țin strict de o poliță de asigurări (noi știm ce alții nu știu) s-a apucat să conteste lucrarea de amenajare a unei bucle cu sens unic, care nu doar că va fluidiza traficul prin zona străzii Andrei Mureșanu, dar va crea și un cadru propice de trafic rutier în zona Școlii Gimnaziale Avram Iancu.

„Haos total în circulația pe strada Poet Andrei Mureșanu din Câmpia Turzii.

O intenție buna în aprecierea mea de a crea o buclă cu sens unic în P-ta M. Viteazu, str. P A. Mureșanu și str. Noua a creat un haos total în circulația din zona respectivă.

În data de marți 30 martie reprezentantul DP C. Turzii a împărțit și lipit afișe cum că, în data de 31 martie, se vor face marcajele rutiere pentru banda de sens unic și parcări în spic pe str. A. Mureșanu. L-am sprijinit în acest demers inclusiv cu postare pe Facebook pe toate grupurile importante.

A doua zi, miercuri 31 martie, surpriză, nici urmă de lucrător de la DP pentru lucrare deși toată lumea a eliberat partea dreaptă unde se trasau parcările.

Joi, pe 1 aprilie, mare mobilizare. Deși strada era plină de mașini, într-o oră s-a reușit eliberarea străzii pentru lucrare. Altă surpriză, cei de la DP nu aveau nici un plan, planșă, schiță, etc. cum urmau să traseze parcările în spic. După mai multe încercări, probe, măsurători nu au ajuns la o soluție. Le-am propus să meargă în spatele blocului în care locuiesc, unde tot DP la indicațiile locatarilor a trasat o asemenea parcare. S-au dus, au luat măsurători și după vreo două ore a început în sfârșit marcarea parcărilor. Au reușit până la ora 16 să termine parcările de trasat și marcajele de la intersecția str. A. Mureșanu cu str. Nouă, unde se termina sensul unic. La ora 16 au plecat acasă cu marcajele rutiere pentru sens unic gata 90% dar fără să fie instalate și indicatoarele rutiere aferente.

Vineri, 2 aprilie, altă surpriză: nu a mai venit nimeni de la DP să termine marcajele rutiere și, ce era mai important, să monteze indicatoarele rutiere. Si așa a rămas tot weekend-ul.

Acum toata lumea circulă cum poate și cum vrea, în ambele sensuri, în lipsa indicatoarelor rutiere deși marcajul rutier este pentru sens unic.

Vineri la amiază am sunat inclusiv la Poliția Rutiera Câmpia Turzii pentru a semnala situația. În caz de accident mă întreb cum poate poliția stabili vinovăția în situația dată a semnalizării rutiere.

La o asemenea situație de haos creată de autoritățile locale, primăria și administratorul străzilor DP, dacă le spun că sunt total incompetenți și iresponsabili or să spună că iar am eu ceva cu ei.

De data asta faptele vorbesc.

Deci, mare atenție cum circulați pe str. A. Mureșanu și str. Nouă. ar fi păcat să avem accidente și victime din cauza autorităților locale”, a postat Florin Liviu Taloș pe pagina sa de Facebook.

Păi… „musiu” Taloș, oare domnia voastră nu știe că o lucrare își produce „efecte” doar după finalizarea și recepția acesteia de către beneficiar? 

Oare domnia voastră, în dorința neprihănită de a-l ponegri pe primar, nu știți că indicatoarele rutiere la care faceți referire, sunt CHIAR ȘI ACUM acoperite cu saci de nailon, acestea neavând – astăzi – 5 aprilie 2021 – decât o valoare simbolică?

Ce accidente să se producă acolo? Dacă șoferii sunt atenți și vor circula cu grijă, așa cum scrie Codul Rutier, matale n-o să ai ce constata, nici la CASCO, nici la RCA.

Pe de altă parte, din câte știm noi, Primăria Câmpia Turzii n-a făcut, până acum, ora 9:19 minute NICI O COMUNICARE OFICIALĂ cu privire la momentul în care respectivele modificări vor intra în vigoare.

Deeeeci, rezultă pe cale de consecință … că Florin Liviu Taloș iar își varsă, aiurea, frustrările pe facebook!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: