fbpx
HomeFEATUREDCum a reușit primarul de la Târgu Mureș să lanseze o petardă!
spot_img
spot_img

Cum a reușit primarul de la Târgu Mureș să lanseze o petardă!

- Publicitate -
spot_img

Primarul municipiului Târgu Mureș, Zoltan Soos, nu este – nici pe departe – unul dintre cei mai populari politicieni din România.

Contestat de mulți, primarul târgumureșean s-a gândit să lanseze o petardă, cu privire la transportul în comun. Astfel, pe contul său de socializare, Zoltan Soos a postat o fotografie cu un autobuz hibrid, iar poza era însoțită de mesajul: „Breaking News”, ca și cum gata, Târgu Mureșul va avea sistem de transport pe bază de autobuze hibrid.

Singura problemă a primarului mureșean a fost vigilența concitadinilor săi. Astfel, un internaut – pe numele Ardelean Mihai – a dezamorsat rapid petarda primarului.

O altă manipulare ieftină!
18 mai 2021, după ce târgumureșenii se plâng de foarte mult timp de starea catastrofală în care este transportul public, astăzi primarul Soós face o postare surpriză: cu un titlu scurt dar care să facă senzație – BREAKING NEWS! – postează o fotografie despre un autobuz hibrid expus în Piața Teatrului. Atât!
 
Fără nici o explicație, fiecare este lăsat să ghicească ce semnifică acest breaking news:
– au fost cumpărate niște autobuze noi și acesta este primul exemplar?
– este doar de demonstrație?
 
Având în vedere că licitația pentru autobuzele hibrid a fost ANULATĂ pe motiv că autobuzele ofertate nu erau conforme, unde singurul ofertant era chiar SOLARIS, face misterul și mai mare. Peste noapte au devenit conforme? Aveți aici link-ul către licitație de pe platforma SEAP unde scrie cu alb pe roșu: LICITAȚIE ANULATĂ (în data de 18.05.2021): http://e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100138016/
 
Exact acest autobuz care apare în BREAKING NEWS circulă de câțiva ani în România ca și autobuz de demonstrație:
 
 
Sa nu ma intelegi gresit, orasul are nevoie de autobuze noi, diesel, hibrid, electrice, de toate. Solaris are niste autobuze foarte bune, care circula peste tot in Europa: Spania, Franta, Germania, Elvetia, Austria, Ungaria dar si in Romania: Cluj, Craiova, Ploiești, Brașov si mai nou Reghin. Chiar m-as bucura sa vad asemenea autobuze in oras decat galetile alea ruginite aduse SH din Germania, însă aceasta postare, fara o explicatie, nu este altceva decat o MANIPULARE!”, a spus internautul.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: