fbpx
spot_img
spot_img

Cum a reușit, DIN NOU, Horea Hudrea să denigreze un primar, dar și conducerea Companiei de Apă Arieș!

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Jurnalistul, Horea Hudrea, are de departe cea mai neprofesională conduită jurnalistică.

- Advertisement -
- Advertisement -

În disperarea sa de a crea subiecte, Hudrea aruncă noroi înspre diverse persoane, PUBLICĂ ARTICOLE AIUREA, iar apoi face câte un update, pe care nu-l mai citește nimeni.

Ultimele două exemple vizează Compania de Apă Arieș, precum și pe primarul comunei Tureni, Daniela Mănăilă.

În cazul Companiei de Apă, „jurnalistul” a publicat pe site-ul său un articol privitor la faptul că vezi-doamne, CAA ar deversa rahați în Arieș.

Fără a cere punct de vedere de la Companie, fără a verifica legislația în domeniu, hop, hodoronc-tronc, i-a denigrat.

Ulterior, însă … Hudrea a aflat că totul este legal, că se face pe durata implementării proiectului de apă și canalizare și că au autorizație de la Apele Române … dar DENIGRAREA ERA ACOLO!

AL DOILEA CAZ, ȘI MAI FLAGRANT, o vizează pe Daniela Elena Mănăilă, pe care același Horea Hudrea a acuzat-o că ar folosi iluminatul public în scop propriu.

Primărița din Tureni, Daniela Mănăilă este acuzată de consăteni că beneficiază în mod abuziv de un corp de iluminat public. Acesta e amplasat pe proprietatea sa și este racordat la energia electrică plătită de comună. Potrivit oamenilor, primărița nu plătește pentru curentul folosit. Edilul comunei a evitat să clarifice situația, la solicitarea Politică și Putere.”, a scris Hudrea.

DE FAPT, Horea Hudrea a sunat la Primăria Tureni când DANIELA MĂNĂILĂ NU ERA LA PRIMĂRIE, și a cerut aiurea un punct de vedere, deși putea obține numărul de telefon al Primăriței în doi timp și trei mișcări.

Văzând că nu primește răspuns, s-a apucat să o denigreze pe Dana Mănăilă.

Ei bine, iată ADEVĂRUL: potrivit reprezentantului firmei Neon Lightning, corpul de iluminat Philips este amplasat pe un drum de servitute și deservește mai multe familii, nu doar curtea primăriței din Tureni.

Singurul noroc al lui Hudrea și al site-ului său, politicasiputere.ro este … că nu-l citește mai nimeni! Practic, site-ul celui mai slab jurnalist local din zona Turda – Câmpia Turzii nici măcar nu e listat pe trafic.ro

Totuși, atât CAA, cât și Daniela Mănăilă ar trebui să demareze procese în justiție împotriva acestui element denumit „Hudrea”.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: