Cum a încasat trafic.ro zeci de mii de lei, fără să presteze nimic!

spot_imgspot_img

De mai bine de două săptămâni, cel mai penibil serviciu de monitorizare a traficului online, trafic.ro, NU FUNCȚIONEAZĂ!

Nu doar că nu funcționează, dar nu mai monitorizează ABSOLUT NIMIC, dând peste cap calculele mai multor instituții publice și site-uri de știri care-și ghidează strategia de achiziții publice pe servicii de publicitate, prin intermediul site-ului trafic.ro

„Stimati utilizatori,

Va multumim pentru interesul si suportul acordat serviciului trafic.ro.
Suntem nevoiti sa va informam ca serviciul nostru nu functioneaza in prezent
Suntem constienti de neplacerile pe care aceasta situatie le poate cauza si ne cerem scuze pentru orice inconvenienta creata.
Echipa noastra lucreaza cu diligenta pentru a remedia problemele aparute si pentru a asigura restabilirea serviciului cat mai curand posibil.
Va multumim din nou pentru intelegere si va asiguram ca suntem determinati sa restabilim serviciul nostru cat mai curand posibil.

Echipa trafic.ro”, este mesajul postat pe site-ul cu pricina.

Ei bine, ceea ce este și mai nașpa e faptul că acest site funcționează pe bază de abonamente. Practic, fiecare site de știri sau altfel, care vrea să fie monitorizat prin intermediul trafic.ro plătește niște lei/lună. Este clar că leii/luna februarie plătiți de utilizatorii de net au fost plătiți degeaba.

Oare … este pasibil site-ul trafic.ro, precum și firma din spatele său de o acuzație de înșelăciune? 🙂 

spot_img
%d