Cum a ajuns (probabil) cel mai fain restaurant din Turda ținta tuturor proștilor, din cauza unui câine!

spot_imgspot_img

E clar, lumea a luat-o razna! Atât de razna încât restaurantul „Sarea în bucate”, care face cele mai delicioase clătite negre sau plăcinte pe vatră, a ajuns ținta tuturor proștilor pentru o postare a lui Dorian Popa.

Nu contează câte eforturi fac proprietarii restaurantului să mențină standardele sus, nu contează faptul că este cel mai apreciat restaurant, de către toți turiștii „de bine” din România și străinătate, nu – nene – dacă nu i-au permis lui Dorian Popa să intre cu câinele în restaurant … a fost jale.

Dar … oare cei care blamează restaurantul pentru „crima” de a nu permite unui câine să intre în încăpere, și-au pus problema că există oameni alergici la păr de câine, care ar servi cina la restaurant, fără frica unui șoc anafilactic?

Dar … oare cei care blamează restaurantul, și-au pus problema că un fir de păr de câine în ciorba unui client le-ar putea atrage suspendarea activității?

Cum ar fi ca toate restaurantele din România să lase orice cotarlă lălăitoare în interior, pentru că este cotarla cuiva?

Hai să ne revenim, oameni buni! 

Respect, „Sarea în bucate”! Regulile sunt făcute să fie respectate! 

spot_img
%d bloggers like this: