spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cu prilejul Sărbătorii Floriilor, în mijlocul comunității

spot_img

În contextul Sărbătorii de Florii, jandarmii clujeni vor acționa zilnic prin efective sporite, astfel încât manifestările religioase și activitățile din spațiul public să se desfășoare în condiții de siguranță.

Jandarmii clujeni vor fi prezenți în zonele lăcașelor de cult, atât în municipiul Cluj-Napoca cât  şi în zona mănăstirilor Nicula, Râșca Transilvană, Băișoara și Sfinții Martiri Brâncoveni.

De asemenea, jandarmii montani din Muntele Băișorii, Gilău și Călățele-Fântânele se vor afla permanent la datorie prin acțiuni de patrulare în stațiuni și pe traseele turistice adiacente.

Recomandăm turiştilor informarea prealabilă cu privire la condițiile meteo locale, starea traseelor, echiparea corespunzătoare, alegerea traseului în funcție de pregătirea fizică, tehnică și psihică și respectarea traseelor marcate iar în cazul apariţiei unei situaţii de dificultate sau de risc la adresa integrităţii, sănătăţii sau a vieţii, să solicite ajutorul prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112.

   Vă dorim un sfârșit de săptămână frumos!

          INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

spot_img
spot_img
spot_img