fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeCluj NewsCu malpraxisul pe față - inițiativă excelentă a Colegiului Medicilor

Cu malpraxisul pe față – inițiativă excelentă a Colegiului Medicilor

spot_img

Lucrurile se schimbă în bine, în ceea ce privește sistemul medical din România, iar acest lucru reiese inclusiv din activitatea și campaniile dezvoltate de Colegiul Medicilor.

Devreme ce, pentru mult timp, erorile medicale au fost un subiect „tabu”, de care nu se lega nimeni, nici cu o funie lungă de 100 de metri, faptul că, săptămâna viitoare, la Cluj Napoca, Colegiul Medicilor va organiza o dezbatere a cărui subiect este TOCMAI MALPRAXISUL este extraordinar.

„Deși erorile medicale pot fi cauzate de personalul medical, factorii ce țin de sistem sunt principalii responsabili de apariția erorilor medicale – resursele umane limitate, echiparea necorespunzătoare a unităților sanitare, legiferarea incompletă etc, iar acest lucru este larg acceptat la nivel internațional”, spun reprezentanții Colegiului Medicilor.

Dezbaterea despre malpraxis va avea loc în data de 18 ianuarie, de la ora 13:00, în Amfiteatrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: