spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

spot_img

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka kyokushin kay a vizitat Primăria Turda. Sportivii, arbitrii și antrenorii au purtat mai multe discuții cu edilul șef al Municipiului Turda, Cristian Matei.

Delegația din Japonia a fost reprezentată de fondatorul și președintele organizației Kyokushin-kan International Organization Honbu – Kaicho Hatsuo Royama, directorul tehnic – Shihan Masahide Ishijima și Shihan Junichi Kondo – membru comitet director.

 
În cadrul vizitei am avut plăcerea să le prezint proiectele noastre în curs de implementare și cele viitoare, care vor îmbunătăți semnificativ infrastructura sportivă a orașului nostru. Faptul că la Turda se construiește o sala polivalentă nouă a stârnit interesul organizației sportive pentru organizarea unor concursuri de karate. După modernizarea sălii polivalente Turda Arena, cu siguranță, vom fi gazdele multor evenimente sportive de nivel internațional. Astfel, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic, orașul nostru se va dezvolta și mai mult!
 
Mulțumim pentru vizită și vă ținem pumnii la competiția care va debuta mâine, la Cluj.
spot_img
spot_img
spot_img