spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Cristian Matei, PNL Turda: Este regretabil că în acest an electoral se mizează pe astfel de metode în detrimentul programelor, ideilor sau proiectelor inovatoare

Dragi turdeni, prieteni, colegi și susținători,

După toate semnalele existente nu se anunță o campanie electorală bazată pe programe şi idei, ci una în care anumite partide politice aleg să se manifeste sub forme și metode care nu le fac deloc cinste.

Este regretabil că în acest an electoral se mizează pe astfel de metode în detrimentul programelor, ideilor sau proiectelor inovatoare. Constat cu dezamăgire că în această campanie electorală unii reprezentanți ai partidelor politice aleg să se manifeste sub o formă sau alta de agresivitate verbală sau fizică fără sa își respecte adversarii politici din competiția electorală.

Campania electorală ar trebui să fie un moment de dezbatere de idei și de prezentare a programelor politice. Este o ocazie pentru ca partidele să își expună viziunea pentru viitorul nostru comun și să propună soluții la problemele cu care ne confruntăm. În loc să ne concentrăm pe idei și soluții, asistăm sub diferite forme la acte de agresiune mascate sau evidente care subminează încrederea în procesul democratic. Îndemn toate partidele politice și pe susținătorii acestora să condamne ferm orice formă de agresiune sau violență.

Este imperativ să ne comportăm cu respect și să promovăm dialogul civilizat, indiferent de diferențele de opinie. Doar prin respect reciproc și dezbatere constructivă putem avansa ca societate.

Ne confruntăm cu provocări majore – economice, sociale, de mediu – și avem nevoie de idei clare și programe bine gândite pentru a le depăși. Vă îndemn pe toți să puneți accentul pe conținutul programelor politice și să vă implicați activ în acest proces democratic, votând în cunoștință de cauză. Astfel de abordări nu ar trebui sa existe într-o democrație. Haideți să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat: idei, programe și soluții pentru un viitor mai bun. Să dăm dovadă de respect și maturitate și să construim împreună o societate mai unită și mai prosperă.

Acesta e doar începutul, probabil ca vor urma și alte forme de manifestare sau atacuri la fel de josnice și condamnabile dar consider că în această campanie electorală va cântări mai mult răspunsul la acestea.
În ceea ce mă privește pot să afirm că întreaga carieră mi-am construit-o ținând cont de deontologia profesională și de bunul simț specific neamului românesc, am fost implicat direct și indirect în nenumărate campanii electorale și am demonstrat că, inclusiv în relația cu adversarii politici, în orice context, am păstrat o conduită demnă și decentă, și astfel voi proceda și de acum înainte.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă invit să participați activ la acest proces electoral în mod pașnic și responsabil.

CMF:21240015

spot_img
spot_img